Zavřít reklamu

Přesně podle očekávání vydal Apple před malou chvílí nové verze operačních systémů. Kromě iOS 12.1 vydal také nové verze watchOS 5.1, tvOS 12.1 a macOS 10.14.1. V útrobách těchto nových systémů se nachází nejedna skvělá novinka. Pojďme se na ně společně podívat, abyste věděli, na co se v nových verzích můžete těšit.

watchOS 5.1 bohužel ještě nedisponuje aplikací EKG, doufejme tedy, že se přidání aplikace dočkáme co nejdříve (i když si ji u nás asi moc neužijeme). V macOS 10.14.1 je to o něco veselejší, jelikož součástí tohoto softwarového updatu jsou po vzoru iOS 12.1 nové emotikony společně se skupinovými hovory FaceTime, do kterých si nyní můžete přizvat až 32 účastníků. Samozřejmě jsme se také dočkali oprav různých bugů a chyb. Svého se také dočkal HomePod, který taktéž obdržel aktualizaci, avšak v té se nic zásadního neodehrává – pouze vylepšení pro stabilitu a kvalitu zvuku.

Před vydáním nových operačních systému došlo k představení nového iPadu Pro:

Na výčet všech novinek operačního systému watchOS 5.1 se můžete podívat v seznamu níže:

  • Apple Watch Series 4 automaticky kontaktuje záchrannou službu, když se po dobu jedné minuty po těžkém pádu nezvednete. Hodinky také přehrají zprávu, která druhou stranu informuje o tom, že jste spadli a zároveň záchranné službě pošle vaši lokaci
  • Opravena chyba, při které někteří uživatelé nemohli kompletně nainstalovat aplikaci Walkie-Talkie
  • Řeší chybu, který zabránil některým uživatelům odesílat nebo přijímat pozvánky na Walkie-Talkie
  • Řeší problém, při kterém se některým uživatelům nezobrazovala získaná ocenění v aplikaci Aktivita
watchos_5-1_fb

Dnes nejčtenější

.