Zavřít reklamu

První vlna předobjednávek iPhonu XR startuje již za týden a Apple se při této příležitosti rozhodl, že pro nejlevnější letošní iPhone představí speciální, průhledný kryt. Jelikož bude iPhone XR k dispozici hned v šesti pestrých barvách, dává tento krok od Applu smysl. Uživatelé iPhonu XR tak budou moct světu jednoduše ukázat, pro jakou barevnou variantu se rozhodli a zároveň bude jejich nové zařízení chráněno před případnými pády.

iPhone XR bude k dispozici hned v šesti pestrobarevných provedeních:

 

Průhledný kryt pro iPhone XR se nebude svým provedením od těch nynějších příliš lišit. Stejně, jako v případě silikonových nebo kožených obalů, se na zadní straně nachází výřez pro fotoaparát, po bocích je poté materiál vytvarován podle tvaru tlačítek. Apple samozřejmě myslel i na konektivitu, a tak má kryt ve své spodní části výřez, abyste mohli kdykoliv připojit nabíječku či sluchátka. Výřez na spodní části také slouží k tomu, aby se vám nezasekávaly prsty při používání gest.

Určitě si nyní říkáte, že když se jedná o obyčejný průhledný kryt na letošní nejlevnější iPhone, bude také cena krytu posazená nízko. Dovolte mi, abych vás vyvedl z omylu, jelikož průhledný kryt pro iPhone XR bude stát bezmála 40 amerických dolarů, což je v přepočtu asi 900 korun. I přesto ale věřím, že si průhledný kryt své zájemce najde.

iphone xr

Dnes nejčtenější

.