Zavřít reklamu

Komerční sdělení: 3D Tvrzené sklo na iPhone XS MAX v prémiové kvalitě je dokonale zpracované Tvrzené sklo, které chrání kompletně celý povrch displeje. Velikost displeje u iPhonu XS MAX je opět o kus větší, než u předchozího modelu. Díky tomu je také náchylnější na jakékoliv poškození. Prémiové 3D Tvrzené sklo zasahuje až do kraje, takže se nemusíte obávat, že by některá část zůstala bez ochrany.

3D Tvrzené sklo na iPhone XS MAX

Jedná se o 3D Tvrzené sklo na iPhone XS MAX, které je vyrobené tak, aby chránilo celý povrch displeje, i v jeho zaoblených částech. Zároveň je ale vyrobeno z jednoho celistvého kusu velice odolného Tvrzeného skla, které i po nalepení na displej skoro nezpoznáte. Po aplikaci Tvrzeného skla displej vypadá úplně stejně, jako před aplikací. Nemusíte se tak bát, zdali nebude Tvrzené sklo kazit vzhled displeje, nebo celého iPhonu.

Nalepení zvládne opravdu každý

Pokud se obáváte, že byste nezvládli 3D Tvrzené sklo nalepit na iPhone sami, nebojte je to velice snadné. Stačí postupovat podle českého návodu, který je součástí každé krabičky. V krabičce také naleznete čistící hadříky, kterými je možné očistit displej před aplikací skla. Tvrzené sklo pak dokonale přilne k povrchu a nezůstanou Vám pod ním bubliny, ani stopy prachu. Nebudete-li si na aplikaci věřit, můžete se stavit přímo na kamenné prodejně a nechat 3D Tvrzené sklo na iPhone XS MAX nalepit ZDARMA.

Sleva pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem

Prémiové ochranné 3D Tvrzené sklo na iPhone XS XS MAX můžete zakoupit na eshopu Tvrzenýsklo.cz, nebo přímo na jejich kamenné prodejně, kde jsou všechna Tvrzená skla skladem. Ve většině případů probíhá doručení do druhého dne. Navíc je pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem připravený speciální slevový kód: LSA – Díky těmto třem písmenkám získáte 20% slevu na celý nákup. Zmiňované 3D Tvrzené sklo na iPhone XS MAX PREMIUM tak mohou čtenáři zakoupit již od 479 korun!

3D Tvrzené sklo PREMIUM pro iPhone XS MAX zakoupíte již za 479 korun ZDE!

Tvrzene sklo iPhone XS MAX

Dnes nejčtenější

.