Zavřít reklamu

Není tomu tak dávno, co oblíbený herec Chris Evans naznačil, že už ho neuvidíme v dalším díle Kapitána Ameriky či Avengers. Nyní už možná víme, co stojí za tímto rozhodnutím herce známého z mnoha filmů od Marvelu. A jelikož čtete článek na portálu věnovaném společnosti Apple, asi už tušíte, že je to právě jablečná společnost, která má za rozhodnutím Chrise prsty.

Evans je totiž nejnovější hereckou hvězdou, která se bude podílet na jednom z pořadů chystaných Applem pro jejich vlastní streamovací platformu. Konkrétně půjde o seriál Defending Jacob, který bude vycházet ze stejnojmenné knihy. Ta vyšla v roce 2012 a získávala velmi kladná hodnocení. Jedna se o krimi s mysteriózními prvky thrilleru. Hlavní postavou je zde otec, jehož syn je obviněn z vraždy a pro Evanse půjde o první roli v seriálu od roku 2000, kdy se objevil v Opposite Sex.

Zajímavě obsazena je i pozice režiséra. Tím totiž bude Morten Tyldum, který má na svém kontě například výborný snímek Kód Enigmy či Pasažéři. Apple zkrátka v tomto ohledu nešetří a snaží se pro své projekty přivést co nejzvučnější a nejšikovnější osobnosti ze světa filmů a seriálů.

V tuto chvíli má jablečná společnost v přípravě okolo 25 originálních seriálů a pořadů a jejich oznámení služby ve stylu Netflixu tak je možná na spadnutí. Stále však není jasné, jakým způsobem Apple nastaví případné předplatné této služby. Je možné, že půjde předplatit společně s Apple Music a chystaným předplatným novin a časopisů v jednom balíčku. Nicméně i varianta samostatného předplatného je více než pravděpodobná.

chris evans fb

Dnes nejčtenější

.