Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Quickgets Geo: geodata widgets

Quickgets Geo je perfektní aplikace, která vám poskytne informace o nadmořské výšce, zeměpisné souřadnice, orientační a meteorologické ukazatele pomocí interního kompasu a GPS. Dále aplikace podporuje Street View a živé mapování aktuální polohy. Widgety jsou navržené tak, aby se snadno integrovaly do Centra upozornění.

[appbox appstore id916870034 oldprice=“79Kč“]

MazeQuest – An Adventure RPG

Král byl unesen a je obléhána země Reynarda! MazeQuest je návrat k 16bitové éře RPG s barevnou 2D grafikou. Hra je navržena tak, aby byla jednoduchá, tak uspokojí jak příležitostné hráče, tak i opravdové milovníky RPG.

[appbox appstore id1180350771 oldprice=“79Kč“]

Orderly – Simple to-do lists

Jestliže hledáte aplikaci, ve které si vytvoříte seznam úkolů, stáhněte si Orderly – Simple to-do lists. Pyšní se intuitivním rozhraním, bezproblémovou cloudovou synchronizací a dalšími užitečnými funkcemi.

[appbox appstore id506632088 oldprice=“25Kč“]

Tank Super Wars

Vaším úkolem ve hře Tank Super Wars je obhájit svou základnu a zničit všechny nepřátelské tanky. Ve hře máte na výběr z pěti různých úrovní.

[appbox appstore id962978069 oldprice=“79Kč“]

i Live – Gold Edition

i Live je moderní simulátor života. Sledujte růstové fáze dítěte, dejte mu potřebnou lásku a ono vám ji bude opětovat.

[appbox appstore id1311418555 oldprice=“25Kč“]

Moji Maker™

V aplikaci bez problémů vytvoříte vlastní emoji, které se synchronizují automaticky s klávesnicí a aplikací iMessage.

[appbox appstore id1121463708 oldprice=“49Kč“]

LetSketch

Jestliže chcete ve svém iOS zařízení skicovat, není nic jednoduššího než si stáhnout aplikaci LetSketch.

[appbox appstore id1234407734 oldprice=“49Kč“]

iPhone-woman-fb

Dnes nejčtenější

.