Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Text Me That

Aplikace Text Me That má jeden jednoduchý účel. V současné době se snaží stále více lidí, aplikací a věcí získat si vaši pozornost. Zvláště skrze telefonu, bez kterého člověk nevyjde ani před dům. Potom mnohokrát zapomenete na důležité věci, jako například koupit zubní pastu, protože zrovna, když jste byli v obchodě, vám Instagram hlásil, že si vaše maminka zveřejnila novou fotku ze Starbucks. Jestliže chcete mít všechny připomínky na jednom místě, není nic jednoduššího než si stáhnout aplikaci Text Me That.

[appbox appstore id1329223000 oldprice=“49Kč“]

Teletext Stickies

Pokud v iMessage používáte nálepky, stáhněte si do své sbírky další sadu. Tentokrát se dají zdarma stáhnout nálepky vypadající jako z teletextu. Právě teletext ovlivnil celou generaci. Jednalo se o revoluční technologii, která zobrazovala interaktivní text a grafiku na domácích televizích, a to dlouho před tím, než přišly chytré televizory.

[appbox appstore id1160143721 oldprice=“99Kč“]

PhotoJus Paint FX Pro

Prostřednictvím aplikace PhotoJus Paint FX Pro přeměníte svou fotografii na umělecké dílo. Aplikace obsahuje spoustu skvělých efektů, které navrhli společně profesionální fotografové a umělci. S aplikací upravíte portréty, děti, zvířata, stavby i scenérie.

[appbox appstore id615964741 oldprice=“79Kč“]

Tiny Defense

Tiny Defense je poutavá hra, ve které se ocitnete na zelené planetě, na níž bydlí miniroboti. Malí roboti žili v míru, tedy do té doby, než jejich planetu nenapadla armáda robotů, kteří si říkají The Machines. A začíná boj o zelenou planetu.

[appbox appstore id453447822 oldprice=“79Kč“]

iShrug: Text Faces for iMessage

Pošlete svým přátelům přes iMessage originální smajlíky vytvořené ze symbolů. Klidně můžete zkusit sami sestavit nějakého smajlíka pomocí symbolů. Ovšem jednodušší a rychlejší je zvolit některého z aplikace iShrug.

[appbox appstore id1194298361 oldprice=“25Kč“]

iStreets – Google Street View

Služba iStreets poskytuje jednoduchý a snadný přístup ke snímkům z Google Street View. Zadejte nějaké místo, například restaurace v Londýně, a potom se vám zobrazí seznam relevantních míst. Zároveň se podíváte, jak to u konkrétní restaurace vypadá, abyste se neztratili.

[appbox appstore id642207368 oldprice=“49Kč“]

OfficeSuite PRO Mobile Office

Pokud neustále pracujete s dokumenty, prezentacemi, soubory PDF, tabulkami a podobně, stáhněte si aplikaci OfficeSuite PRO Mobile Office, která obsahuje všechny tyto balíčky v jedné kancelářské pracovní stanici.

[appbox appstore id675054186 oldprice=“499Kč“]

DevPro – Protect Your Device

DevPro je aplikace, která vám zabezpečí vaše mobilní zařízení. Ochranu aktivujete jedním stisknutím. Pokud by se chtěl do vašeho smartphonu dostat někdo jiný, než má přístup povolen, potom se spustí hlasitý alarm. A nemusíte být ani připojení k internetu.

[appbox appstore id1352683484 oldprice=“25Kč“]

Videdit – Handy Video Editor

Díky službě Videdit můžete svá videa upravovat mnoha způsoby. Aplikace je jednoduchá, intuitivní a hodí se pro každého, kdo si chce vytvořit například i video z fotografií.

[appbox appstore id1330314351 oldprice=“25Kč“]

iphone photo fb

Dnes nejčtenější

.