Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Custom Notch

Custom Notch je aplikace, prostřednictvím které si můžete přizpůsobit výřez v horní části iPhonu X. Custom Notch totiž obsahuje spoustu skvělých tapet.

[appbox appstore id1313357241 oldprice=“25Kč“]

Merge

Merge je skvělá hra, ve které je vašim úkolem vyčistit nepořádek. Aplikace obsahuje 72 úrovní a dalších 12 bonusových úrovní.

[appbox appstore id525960461 oldprice=“25Kč“]

The Hunt for the Lost Treasure

Zahrajte si hru The Hunt for the Lost Treasure, kde se budete honit za ztraceným pokladem. Prozkoumejte pirátskou zátoku a starobylý chrám.

[appbox appstore id1033049991 oldprice=“79Kč“]

Reverse Image Search Tool

Reverse Image Search Tool je jednoduchá, rychlá a spolehlivá aplikace. Obsahuje snadný editor obrázků a podporuje vyhledávače Google, Tineye a Yandex.

[appbox appstore id1375868438 oldprice=“49Kč“]

MileBug – Mileage Tracker Log

Sledujte své výlety. MileBug je spolehlivý GPS měřič, skrze který můžete snadno sledovat své výlety a související výdaje. Zjistíte tedy, na kolik vás výlet vyšel.

[appbox appstore id288376848 oldprice=“79Kč“]

Minesweeper XL

Jestliže se nudíte, stáhněte si aplikaci Minesweeper XL. Jedná se o agresivní, ale zároveň i vzrušující hru. Zbavte se nepřátel.

[appbox appstore id490659252 oldprice=“49Kč“]

KissAnime – Social HD Anime

KissAnime je aplikace, ve které můžete sledovat své oblíbené karikatury. Jedná se o jednoduchou a účinnou sociální síť, která poskytuje skvělý zážitek ze sledování.

[appbox appstore id1385658648 oldprice=“79Kč“]

Film Cam – Film Born Quick Cam

Film Cam je klasická filmová kamera, umožňuje přepínání hledáčku, nabízí polaroidní rámečky, můžete si nastavit vlastní datum. A nechybí ani editační nástroje.

[appbox appstore id1322446531 oldprice=“49Kč“]

iPad

Dnes nejčtenější

.