Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Více než dvě třetiny českých občanů čerpá a nebo někdy využívalo nějakou půjčku. Samozřejmě do toho musíme započítat i hypotéky nebo bankovní úvěry. Zadluženost domácností na území České republiky se bezpochyby zvyšuje, ale je situace opravdu tak alarmující? Je ještě možné získat u nebankovních společností půjčky bez registru

Výhody půjček mimo banku

Půjčit si mimo banku rozhodně není žádná ostuda. Důkazem toho je rychlá půjčka od MicroCredit, díky této stránce se podaří získat peníze stovky klientům denně pomocí krátkého a nezávazného formuláře. Velkou výhodou těchto úvěrů je především jejich rychlost, dostupnost a spolehlivost. Není nutné navštěvovat žádnou pobočku nebo chodit na poštu. Veškerá dokumentace je provedena online bez zbytečných průtahů. Další výhodou je, že nebudete potřebovat příliš mnoho dokladů nebo potvrzení.

Nevýhody nebankovních půjček

Na co si vůbec půjčujeme? Nejčastěji to je modernizace bydlení, nové spotřebiče a nebo dokonce na dovolenou nebo dárky. Velmi často se lidé dostávají do dluhové pasti úplně zbytečně, protože si půjčky berou na věci bez kterých by se přinejmenším obešli a nebo si na ně dokázali našetřit. Problémem je, že nekoukáme do budoucnosti, ale zajímá nás pouze to, co se odehrává teď. Nová kožená sedací souprava je sice moc příjemná na naše pozadí, ale se splátkami si příliš velkou hlavu neděláme. Zamyslete se nad tím jak vás úvěr zatíží a na jak dlouhou dobu. Mezi nevýhody nebankovních půjček patří vysoká úroková sazba a výše RPSN. Jakmile se opozdíte se splátkou budou vám účtována pokuta z prodlení, což je obvykle 0,1% ze zapůjčené sumy. 

Na co si dát pozor před uzavřením smlouvy

Předtím než se někde upíšete raději celou situaci ještě jednou zrekapitulujte. Je půjčka ihned opravdu nevyhnutelná? Vyplatí se vám z dlouhodobého hlediska? Co když přijdete během splácení o práci, máte nějaké řešení? Vybírejte nebankovního poskytovatele s rozvahou a opatrně. Není na škodu si přečíst recenze na více nezávislých webech.

PanzerGlass-iPhone-X-FB

Dnes nejčtenější

.