Zavřít reklamu

Pri pomyslení na spoločnosť HBO sa nejednému fanúšikovi automaticky vybaví jeden z najúspešnejších seriálov histórie v podobe Game of Thrones. Hra o Tróny sa počas uplynulých rokov dočkala niekoľkých herných adaptácií, naprieč všetkými dostupnými platformami. Najnovší projekt inšpirovaný svetovým fenoménom zavíta nielen na PC ale aj na mobilné zariadenia. Už o mesiac si tak budeme môcť vychutnať univerzum Game of Thrones v netradičnom prevedení na našich iPhonoch. O jeho najnovšie spracovanie sa postará vývojárske štúdio Devolver Digital.

Hra ponesie názov Reigns: Game of Thrones a stvárni netradičný gameplay na báze kartového RPG systému, s ktorým sme sa mohli stretnúť napríklad v tituloch Reigns alebo Reigns: Her Majesty. Čo je však najlepšie, celkový dej ako aj zvraty v príbehu sa budú odvíjať na základe vašich rozhodnutí. Na železnom tróne tak môže skončiť takmer každá postava, ktorú poznáme z knižnej predlohy alebo zo samotného seriálu. Čaro spočíva v tom, že namiesto zaužívaného systému hrateľnosti, ktorá sa viaže výhradne na jedného protagonistu, ponúkne tento titul manipuláciu všetkých postáv. Pomocou kariet, ktoré sa budú na hernej obrazovke v závislosti od príbehu meniť, sa budete rozhodovať a v podstate aj riadiť celé kráľovstvo Westeros. Hru začnete v koži Daenerys, no odomknutie postáv ako Jon Snow, Tyrion a mnoho ďalších na seba nenechá dlho čakať. Gameplay je vykreslený vo forme minimalistických no pútavých obrázkov s príslušnými popismi a odpovedajúcimi rozhodnutiami. Pomocou týchto kariet sa dozviete viac ako o svojich obľúbených postavách, tak aj o prostredí a momentálnej situácii vo fantastickom hernom svete.

Hra ponúkne širokú škálu rozhodnutí a možností, ktoré bude možné v priebehu hry kombinovať. V Reigns: Game of Thrones si zostavíte vlastný príbeh, ktorého hlavným dirigentom budete výhradne vy a vami riadené postavy. V titule budeme ovládať všetko od vzájomných vzťahov postáv až po vojenské ťaženia armád, politickú situáciu a akcie vedúce k zvratom v príbehu. Možnosti sú takmer nekonečné, samozrejme s prihliadnutím na úspešnosť rozhodnutí. V hre budeme môcť zarábať zlaté mince, ktoré možno použiť na nákup rôznych vylepšeni, tak ako sa na slušnú RPG-čku patrí. K dispozícii budú aj jednotlivé výzvy, ktorých plnením sa dostaneme k lepším herným prvkom. Gameplay nepredstavuje žiadnu akčnú záležitosť, ale skôr otvorené dvere do zákutí vašej fantázie. Príbehové spracovanie podložené tisíckami možností vám dovolí skonštruovať vaše vlastné Hry o Tróny. Hra je momentálne dostupná vo forme predobjednávky, ktorú môžete zrealizovať v nižšie uvedenom appboxe.

  • Titul Reigns: Game of Thrones vychádza už 18. októbra/října pre zariadenia s iOS

[appbox appstore id1342309192]

Game

Dnes nejčtenější

.