Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Gods Wars IV: Rise of War-God

V první řadě se podíváme na hru, při které se odreagujete. Gods Wars IV: Rise of War-God je bláznivé pokračování série Gods Wars, kterou si stáhlo bezmála deset milionů hráčů.

[appbox appstore id1134375270 oldprice=“25Kč“]

Fitness Point

Zacvičte si kdykoliv a kdekoliv. Nepotřebujete k tomu žádné závaží, ani tělocvičnu, protože cvičit se dá i s vlastní vahou těla. V této aplikací máte sestavený osobní trénink podle toho, jakou máte kondici.

[appbox appstore id1215849356 oldprice=“25Kč“]

Supermarket Management 2 HD (Full)

Jestliže vás baví hry, ve kterých se stanete managerem, pak je tato pro vás jako stvořená. Stanete se v ní managerem supermarketu. Dokážete ho řídit?

[appbox appstore id603133767 oldprice=“129Kč“]

Findit – 200 Pictures

Ve hře je dohromady 200 různých obrázků. Dokážete najít vždy tři rozdíly během patnácti sekund? Je to těžké, ale pokud zapojíte mozkové buňky, zvládnete to.

[appbox appstore id477163107 oldprice=“129Kč“]

Sound Board – Annoying Sounds and Funny Effects!

V aplikaci Sound Board najdete akční a zábavné zvuky. V nabídce je celkem 99 různých zvuků ve vysoké kvalitě.

[appbox appstore id382494400 oldprice=“25Kč“]

Landscape Design Editor

Uvedený editor disponuje mnoha nástroji, které vám umožní snadno navrhnout zahradu. Jestliže se chystáte upravit si zahradu jen tak pro zábavu, nebo plánujete stát se profesionálním zahrádkářem, aplikace Landscape Design Editor je pro vás jako stvořená.

[appbox appstore id1259840654 oldprice=“79Kč“]

A Parcel of Courage book for kids with puzzles

Jestliže máte dítě ve věku od 4 do 7 let, stáhněte mu naučnou aplikaci, ve které se budou vaše ratolesti vzdělávat.

[appbox appstore id945333574 oldprice=“79Kč“]

Smart Recoder Transcriber AF

Smart Recoder umožňuje snadno vytvářet nahrávky. Obsahuje spoustu užitečných funkcí. Použijete ho například při nahrávání rozhovorů, přednášek a podobně.

[appbox appstore id764902372 oldprice=“349Kč“]

Dnes nejčtenější

.