Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud se svým MacBookem, iPadem, či dalšími drahými věcmi často cestujete, určitě vám alespoň jednou v životě proběhla hlavou myšlenka o možné krádeži, která by vás právě o tyto věci nenávratně připravila. Bohužel se však takovéto věci dějí dnes a denně. Člověk je přesto dokáže slušně eliminovat zvolením vhodného zavazadla, ve kterém své věci přepravuje. Skvělým řešením jsou třeba nevykradnutelné batohy firmy XD Design, která se řadí mezi špičku ve svém oboru. A právě na žhavou novinku z dílny této firmy vám přinášíme dnes slevu. 

XD Design Bobby Urban Lite anti-theft backpack 15.6” je velmi pěkně vypadající batoh, díky kterému máte zaručeno, že vás o vaše cennosti uložené v tomto batohu zloději jen tak nepřipraví. Je vyroben z kvalitního polythylenu a polyesteru, díky čemuž je nepromokavý a nelze proříznout. Zip je navržen tak, aby byl pro okolí prakticky neviditelný a navíc je zajištěn kombinovaným číselným zámkem, který vám zajistí, že bez znalosti kódu se do něj zkrátka nedostanete. V batohu navíc naleznete velké množství různě velkých ukrytých kapes na veškeré vaše předměty, které s sebou potřebujete převážet.

Takto batoh vypadá:

Pokud se pak rozhodnete pro převoz počítačů či tabletů, pro ty je v batohu pytlového tvaru vyhrazena speciální polstrovaná kapsa, který vaše zařízení ochrání i před různými otřesy či nárazy. Do batohu lze strčit notebook o velikosti 15,6” a tablet s úhlopříčkou 12,9”. Pokud tedy vlastníte 15” MacBook Pro a největší iPad Pro, problém mít nebudete. Díky 22 litrům prostoru či 27 litrům při plném otevření máte navíc zajištěno, že krom počítače či tabletů do batohu nasoukáte i další spoustu věcí. Za zmínku stojí i reflexní prvky, díky kterým budete lépe vidět například v noci při chůzi na silnici, čímž si zajistíte bezpečnost. K batohu lze navíc připnout speciální popruh, kterým uchytíte například míč, přilbu či podobné věci.

Standardní cena tohoto batohu je 2449 korun. Díky spolupráci s Alza.cz vám ale můžeme patnácti z vás nabídnout 30 % slevu (batoh vás tak vyjde na 1714 korun) , která se odečte při zadání kódu LSAXDDESIGN2 do pole pro slevový kód. Po patnácti použitích ale přestane kód platit a batoh bude opět za stejnou cenu. Pokud nad tímto produktem tedy přemýšlíte, určitě příliš dlouho neváhejte. Kompletní znění podmínek akce naleznete zde. 

Návod na zadání slevového kódu naleznete v této galerii:

batoh alza

Dnes nejčtenější

.