Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Reji: Learn & Repeat Words App

Učte se výslovnost anglických slovíček. V aplikaci si můžete slova, u nichž vám výslovnost ještě nejde, uložit a opakovat si je. Reji vás naučí slova, jejich výslovnost, a upozorní vás, abyste si daná slova několikrát zopakovali, čímž si je zapamatujete.

[appbox appstore id1328924282 oldprice=“249Kč“]

Cam Scanner Ultimate

Jestliže potřebujete naskenovat nějaký dokument do ostrého obrazu, uložit do PDF a odeslat e-mailem, potom použijte Cam Scanner Ultimate. Jedná se o mobilní skener, který používá fotoaparát telefonu ke snímání faktur, poznámek, vizitek, certifikátů a dalších podkladů.

[appbox appstore id1053100098 oldprice=“25Kč“]

Golfy

Golfy je návyková golfová sportovní hra. Cílem hry je, abyste se naučili měřit vzdálenost od míče k díře. Ovšem mějte na paměti, že máte časový limit, a tak na odpálení míčku nemáte celý den.

[appbox appstore id1265701020 oldprice=“79Kč“]

Korean Word Flashcards Learn

V aplikaci se naučíte klasifikovat korejská slova. Obsahuje obrázky k učení. Různé lekce poslechu, mluvení, čtení a psaní. Rychlost přehrávání si můžete libovolně upravit. A naučíte se také efektivně výslovnost korejských slov.

[appbox appstore id1123415312 oldprice=“79Kč“]

Leonardo – Layers, Selection and Masking

Leonardo je univerzální editor fotografií, který podporuje vrstvy, výběry, masky a filtry. Dále nechybí v aplikaci ani efekty a další nástroje.

[appbox appstore id656090065 oldprice=“129Kč“]

Tadaa SLR

Velice oblíbenou aplikací pro focení je Tadaa SLR. Umožňuje pořizovat snímky SLR bez ohledu na to, kde se zrovna nacházíte.

[appbox appstore id724662909 oldprice=“99Kč“]

Currently – Minimalist Weather

Jestliže hledáte vhodnou aplikaci, ve které budete mít přehled o aktuálním počasí, potom se vám nabízí Currently Minimalist Weather. Zjistíte aktuální povětrnostní podmínky, aniž byste se museli prodírat tabulkami a obrázky.

[appbox appstore id1291765438 oldprice=“25Kč“]

 

ipad pro fb

Dnes nejčtenější

.