Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Je to již 10 let, kdy se na trhu objevila první sluchátka Beatsod Dr. Dre. Na oslavu desetiletého výročí představil Apple limitovanou edici sluchátek Beats nazvanou Decade Collection, která se dostala do prodeje 1. června. Na českém trhu se sluchátka objevila 13. srpna.

Sluchátka Beats má na triku společnost Beats Electronics, založená roku 2006 Jimmym Iovinem a hip-hopovým producentem známým jako Dr. Dre. Výrobce audiotechniky, především pak sluchátek a reproduktorů, se stal v roce 2014 vlastnictvím společnosti Apple, která jej během deseti let posunula na vrchol. Sluchátka Beats jsou spojena s množstvím osobností z hudebního světa. Svá jména s modely Beats spojili například francouzský producent a DJ David Guetta, zpěvačky Lady Gaga a Nicki Minaj, producent a zpěvák Will.i.am nebo basketbalová hvězda LeBron James.

A proč jsou Beats tolik oblíbená? Jejich precizně vyladěná akustická soustava hraje průzračně čitelně a vyváženě, dokáží tlumit okolní zvuky a jsou neuvěřitelně pohodlná. Díky svému elegantnímu designu vás navíc dokonale reprezentují.

Speciální edice Decade Collection doplnila barevné varianty pěti modelů Beats, zahrnující Studio3 Wireless, Solo3 Wireless, Powerbeats3 Wireless, BeatsX Wireless, a urBeats3. Přestože jde o limitovanou edici, za Decade Collection si nepřiplatíte, každý model sluchátek pořídíte za stejnou cenu jako jiné barevné varianty. Všechna sluchátka Beats navíc nyní na iWantu zakoupíte se slevou 30 % v rámci kampaně Back to school.

Konstrukce sluchátek je stejná, dostala však do vínku nové provokativní černo červené provedení a výroční označení. Na některých modelech najdeme kromě označení modelu ještě navíc značku EST 08, tedy založeno 2008, a pouzdro na sluchátka Studio3 Wireless má punc TEN YRS, tedy 10 let.

Vybavte se na nový semestr prémiovými sluchátky Beats, ať vám cesta do školy příjemně utíká. Třeba těmi ze speciální výroční edice Beats Decade Collection. Více informací na iwant.cz/beats-decade-collection

LSA_760x200_cutalista
happy friday2

Dnes nejčtenější

.