Zavřít reklamu

Práce v Apple Storu není v žádném případě jednoduchá. Čas od času se totiž musíte potýkat se skutečně otravnými zákazníky, nájezdy chtivých zlodějů či posměšky Samsungu za to, že vámi prodávané smartphony mají výřez a naopak jim chybí 3,5 mm jack konektor. Na všechny tyto věci se ale dá svým způsobem po nějaké době zvyknout. Přesto se ale jednou za čas na pracovišti odehraje něco, co vám dech vyrazí, ať jste již prací otrkaný, jak chcete.

Pamatujete si ještě na úsměvnou aféru Lidlu a jejich kokainových banánů, která bavila celou Českou a Slovenskou republiku? Vsadím se, že určitě. Že takové případy nejsou ničím ojedinělým pak dokládá a čerstvý případ z Manhattanu v New Yorku. Do tamního Apple Storu totiž dorazili záhadný balíček, o kterém si nejspíš zaměstnanci mysleli, že se jedná o produkt zaslaný na reklamaci či něco podobného. Po otevření se jim však naskytl pohled na obsah výrazně jiný a hlavně výrazně dražší. Balíček totiž obsahoval na 2 libry, což je zhruba 900 gramů, čistého pervitinu, který byste v USA prodali zhruba za 26 až 36 tisíc dolarů. 

Za takové množství drogy by vám mohli v Apple Storu nabídnout klidně i 36 iPhonů X. Jen ji v něm bohužel jako platidlo nepřijímají: 

Překvapení zaměstnanci samozřejmě ihned zalarmovali policii, pro kterou nebylo po zajištění balíčku, které si vyžádalo krátké uzavření obchodu, příliš složité odesílatele balíčku vyhledat a zadržet. Na zadní straně krabičky byla totiž dealerova adresa, na které jej policisté zadrželi. Vypadá to tedy, že se dealer při odesílání několika balíčků jednoduše spletl a drogu zaslal místo na ověřenou adresu s čekajícím příjemcem právě do Applu. Zda ale došel natěšenému milovníkovi drog balíček, který skrýval iPhone či jiný produkt od Applu bohužel již netušíme. Stejně tak se samozřejmě nedá zatím se stoprocentní jistotu říci, zda je zadržený muž skutečně odesílatelem, či na něj jen někdo ušil boudu a takto se ho zbavil. 

Tak to vidíte sami, i s takovými příhodami se musí zaměstnanci Applu čas od času vypořádat. Na druhou stranu si alespoň mohou říci, že je jejich práce skutečně velmi barvitá a čas na nudu rozhodně nemají. Rozbalení balíčku s téměř téměř kilem drog pervitinu by ale možná za nudu vyměnili rádi. 

Iphone Heroin Drugs Cocaine Powder Credit Card

Dnes nejčtenější

.