Zavřít reklamu

Celosvetovo známa stratégia v podobe Sid Meier’s Civilization si vyslúžila ovácie prakticky od svojho debutu na všetkých platformách. Príchod na iPady nebol žianou výnimkou, nakoľko bol titul ospevovaný takmer na každom hernom portály. Civilization vzala videoherný svet útokom, pričom si plné bodové hodnotenie neuchmatla len za dobre známy herný obsah, ale v prvom rade za fenomenálnu optimalizáciu na dotykovom zariadení.

Pred nejakým časom sme vám priniesli správu o rozšírení herného obsahu vo forme balíčkov frakcií a štátov. Tvorcovia hry sa postarali o fanúšikov naozaj požehnane, keď im sprístupnili hneď niekoľko DLC balíčkov naraz. Momentálne vám však prinášame ešte pozitívnejšie informácie. Hru Civilization VI si teraz zaobstaráte so sympatickou zľavou a to v kompletne plnom obsahu! Bez obáv možno skonštatovať, že adaptácia známej ságy na obrazovky jablčných tabletov sa pokojne môže porovnávať s klasickou PC verziou.

Herná séria Civilization nás baví už takmer 30 rokov! Počas tejto doby sme sa dočkali solídnej nádielky herných zážitkov. 

Počas figurovania tohoto titulu vo virtuálnom obchode App Store sme už niekoľko krát mohli byť svedkami zníženia jeho ceny. Teraz sa však cenovka Civilization VI ustálila na historickom minime, no ak si na hru brúsite zuby, určite sa poponáhľajte. Akcia je totiž časovo obmedzená a je dosť možné, že sa tak skoro cenovo nezníži. Ak si však nie steohľadom titulu úplne istý, môžete ho vyskúšať úplne zadarmo. Free verzia hry vám ponúkne kompletný tutoriál, v ktorom sa oboznámite s jadrom myšlienky hry aj samotným ovládaním a užívateľským rozhraním. Jej súčsťou je 60 ťahov, počas ktorých sa dozviete všetko potrebné. Následne si tak hru môžete zabezpečiť za 24 $, čo je vzhľadom na obrovskú nádielku obsahu veľmi sympatická cena.

  • Hra Civilization VI pre iPady s dočasne zníženou cenovkou je dostupná v App Store

[appbox appstore id1235863443]

Civilization

Dnes nejčtenější

.