Zavřít reklamu

Kto by nepoznal legendárneho červeno-modrého fúzatého hrdinu z dielne Nintendo. Mario nás zabáva už vyše 30 rokov a ako sa ukazuje aj v modernej dobe, jeho popolarita vôbec neklesá. Príkladom môže byť napríklad adaptácia na iOS v podobe Super Mario Run, ktorá si vyslúžila obrovské ovácie na videohernom poli. Portfólio hier s Mariom sa však už čoskoro rozrastie, nakoľko sme vás už pred pár mesiacmi informovali o príchode ďalšej očakávanej hry. Bude ňou Mario Kart Tour, ktorej sa dočkáme na jablčných zariadeniach už začiatkom roka 2019.

Prinesenie ďalšej hry z tohoto univerza je pre Nintendo veľkým krokom. Firma po dlhé roky odmietala adaptáciu Maria na mobilné zariadenia, nakoľko to podľa slov samotného riaditeľa nesúhlasilo s myšlienkou hry. Dnešnou dobou však hýbu smartfóny azda na každom fronte, preto je viac než očakávané, že sa obdobných príchodov dočkáme čoraz vo väčšom počte. Okrem Mario Kart Tour a spomínaného Super Mario Run sme na obrazovkách mobilných telefónov mohli vidieť tituly ako Miitopia, Fire Emblem Heroes alebo Animal Crossing: Pocket Camp, pod ktoré sa Nintendo podpísalo veľkými písmenami.

Mario Kart patrí k najobľúbenejším a najziskovejším titulom z dielne spoločnosti Nintendo. 

Od oficiálneho ohlásenia o príchode hry prešlo už niekoľko mesiacov, no konkrétnejších informácií sme sa bohužiaľ nedočkali. Vieme však, že Mario Kart Tour dorazí na obrazovky iPhonov koncom marca/března 2019 no tento dátum bol už niekoľko krát pozmenený. V prípade mobilného titulu by však nemali nastať žiadne komplikácie s oneskorením vydania alebo celkovým presunutím projektu. V prípade ďalších podrobností a detailov ohľadom očakávaného titulu Mario Kart Tour vás budeme informovať.

Mario

Dnes nejčtenější

.