Zavřít reklamu

Akčné hry v podobe strieľačiek sú na zariadeniach s iOS čím ďalej tým populárnejšie. Najlepším dôkazom sú fanúšikovia známych počinov ako Fortnite alebo PUBG, no z času na čas sa v App Store objaví titul, ktorý sa vymkne Battle Royale tematike. Úspešnou hrou z tohoto súdka môže byť napríklad Shadowgun, ktorý si taktiež získal dlhé zástupy priaznivcov. Tentokrát náš potešia vývojári zo štúdia Sozap, ktorí už čoskoro uvedú do virtuálneho obchodu svoj titul Armed Heist.

Hra je spustená vo forme soft-launch už od októbra/října 2017 a spolus beta testovaním si hráči tento titul celkom pochvaľovali. V Armored heist sa chopíte úlohy bankového lupiča, ktorý sa musí úspešne prebojovať cez vlny ozbrojených strážcov zákona. Gameplay funguje na báze cover-TPS, takže sa dočkáme pohľadu z tretej osoby. Táto funkcia výborne dopomáha k celkovej orientácii v okolitom teréne, ako aj pri streľbe z úkrytu. Myšlienka hry sa viacmenej nestotožňuje s morálnymi princípmi, no treba uznať, že je zábavnejšia ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať.

V úlohe maskovaného lupiča sa budeme musieť potýkať s nástrahami vo forme policajtov, alarmov alebo ozbrojených jednotiek.

Tvorcovia hry sľubujú pravidelné dodávanie herného obsahu, o čom sme sa mohli presvedčiť už pred jej oficiálnym spustením. Titul bude po príchode disponovať niekoľkými hernými módmi a poriadnou nádieľkou kustomizačných prvkov. Okrem klasických možností ako upgradovanie výzbroje a samotných strelných zbraní, sa dočkáme aj výmeny masky alebo rôznych vizuálnych typov lupičov. Armed Heist je momentálne dostupná v Kanade, USA, Švédsku, na Novom Zélande, Filipínach a v Austrálii. Ak nedisponujete účtom viazaným na jednu z týchto krajín a nemáte chuť meniť lokalitu prostredníctvom App Store, stačí si počkať niekoľko dní.

  • Titul Armed Heist pre iOS vychádza už 16. augusta/srpna, pričom bude dostupný úplne zadarmo.

 

armed heist

 

Dnes nejčtenější

.