Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Sleep Sounds: relaxing sounds

Zvuky byly zaznamenány na nejkrásnějších místech na světě. Všechny zvuky jsou nahrávány pomocí vysoce kvalitních stereofonních mikrofonů a zesilovačů. Aplikace je jak spolehlivý budík, tak vám pomůže i při usínání.

[appbox appstore id1190758709 oldprice=“49Kč“]

Week Calendar Widget Pro

Z widgetu zkontrolujete minulé, aktuální a budoucí události v kalendáři, aniž byste museli odemykat iPhone či iPad.

[appbox appstore id1048513780 oldprice=“49Kč“]

AR+Ruler

AR+Ruler je úžasná aplikace, která perfektně nahradí pravítko. Je založená na AR technologii. Aplikace se dá použít k měření délky objektu v reálném prostoru. Potom výsledky měření můžete sdílet se svými přáteli.

[appbox appstore id1269968846 oldprice=“25Kč“]

File Expert

Velice oblíbeným správcem souborů pro iPhone je File Expert. Pomůže vám spravovat lokální a cloudové soubory a poskytuje různé způsoby přenosu souborů.

[appbox appstore id563828066 oldprice=“379Kč“]

FITIV Sync for Fitbit Activity

Dále se dá stáhnout zdarma aplikace FITIV Sync for Fitbit Activity, která synchronizuje váš trénink s Fitbit a údaji o zdravotním stavu s aplikací Zdraví. V aplikaci je možné monitorovat cvičení, BMI, váhu, procento tělesného tuku, vodu, spánek a podobně.

[appbox appstore id1367933587 oldprice=“99Kč“]

Noizio – focus, relax, sleep

Noizio je aplikace, která utlumí hluk ulice a umožní vám soustředit se na práci, a tím pádem zvýší vaši produktivitu. Dále se dá v aplikaci nastavit, aby navodila romantickou atmosféru anebo atmosféru na spaní.

[appbox appstore id960716999 oldprice=“25Kč“]

My Book List – Library manager

Součástí aplikace je čtečka čárových kódů, díky které můžete velice rychle přidávat knihy. Vytvoříte si seznam knih. Jedná se o jednoduchou aplikaci, ve které si vytvoříte osobní knihovnu knih. Informace jsou čerpány přímo z obchodů Amazon a iBooks.

[appbox appstore id443391908 oldprice=“129Kč“]

Warsaw offline map & transport

Jestliže se chystáte do Varšavy, potom je tato aplikace pro vás jako stvořená. Jedná se o offline mapy Varšavy, takže když budete mít problémy vyznat se v ulicích, aplikace vám pomůže najít místo.

[appbox appstore id1390214104 oldprice=“25Kč“]

Drive Box HD – Car Stereo App

Drive Box je inteligentní automobilová aplikace, která je určena pro majitele automobilů, kamionů, motocyklů a milovníky všech vozidel. Přináší do automobilu veškerý obsah a zábavu. Zajistí vám lepší zážitek z jízdy.

[appbox appstore id567522905 oldprice=“79Kč“]

ipad fb

Dnes nejčtenější

.