Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Kamera do auta je skvělým doplňkem, který se vám bude hodit v každé situaci. Ze široké nabídky může být těžké si vybrat tu pravou, proto vám to dnes ulehčíme a nabídneme vám chytrou a výkonnou kameru do auta Xiaomi za mimořádně zvýhodněnou cenu.

Chytrá kamera do auta Xiaomi 70MAI s Wi-Fi konektivitou nabízí díky obrazovému senzoru Sony IMX323 prvotřídní nahrávací kvalitu. Kamera disponuje úhlem snímání 130°, o stoprocentní flexibilitu se postará přizpůsobitelný držák. Díky Wi-Fi konektivitě je možné sledovat snímané záběry v reálném čase a sdílet je na populárních sociálních sítích. Kamera je odolná vůči vysokým teplotám a díky vysoké přilnavosti nemusíte mít strach z pádů. Příjemným bonusem je elegantní, neotřelý design. Kamera Xiaomi 70MAI podporuje paměťové karty o kapacitě až 64GB a disponuje vestavěným mikrofonem a reproduktorem.

Kameru do auta Xiaomi 70MAI zakoupíte na webu E-Bay za akční cenu 946 korun. Poštovné do České republiky je zdarma, akce je kusově omezená.

Xiaomi 70MAI fb

Dnes nejčtenější

.