Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Super Space X

Ve hře Super Space X budete ovládat sondu Intruder 53X, která nese speciální náklad. Vaším úkolem je vyhnout se meteoritům, laserovým paprskům a podobně. Zdoláte všechny úrovně?

[appbox appstore id1084157898 oldprice=“25Kč“]

Lightstream Racer

Futuristický závod proti gravitaci. Přesně tak by se dala charakterizovat hra Lightstream Racer. Jedná se o hru s rozšířenou realitou, která vás opravdu dostane do děje.

[appbox appstore id1369124554 oldprice=“79Kč“]

Change – Currency Converter

Pokud potřebujete konvertovat měny mezi sebou, není nic jednoduššího než použít aplikaci Change – Currency Converter. Je vhodná zejména pro cestovatele, aby si udělali představu o hodnotě jednotlivých měn.

[appbox appstore id721122369 oldprice=“25Kč“]

Easy Spending, Expense tracker

Jednoduchá aplikace vám pomůže spravovat výdej peněz a plánovat rozpočet. Aplikace je určena jak pro iPhone, tak i iPad. Sledujte tedy veškeré peněžní toky mezi různými účty.

[appbox appstore id437238261 oldprice=“49Kč“]

Night Web Browser by Alex

Night Web Browser by Alex je skvělý webový prohlížeč s nočním režimem. Jestliže tedy večer surfujete po internetu, potom si stáhněte tento prohlížeč, který ušetří vaše oči.

[appbox appstore id659125750 oldprice=“25Kč“]

Pro Keyboard with PC layout

Pro profesionální uživatele je připravena aplikace Pro Keyboard with PC layout, která je určena pro rychlejší psaní, a proto obsahuje různá gesta. Vybrat si můžete z různých funkcí. Aplikace je určena pouze pro iPad.

[appbox appstore id1106280090 oldprice=“229Kč“]

Sleep Show Baby Lullabies

Jestliže vaše dítko nemůže zaspat, zkuste použít aplikaci Sleep Show Baby Lullabies, která obsahuje 12 relaxačních písniček hraných na klavír.

[appbox appstore id1046396598 oldprice=“129Kč“]

iphone macbook fb

Dnes nejčtenější

.