Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Reminder: Widget+

Stáhněte si aplikaci Reminder: Widget+. Jedná se o skvělou aplikaci, přes kterou můžete mít neustále vše na očích, veškerá připomenutí. Sdílet je můžete se svými přáteli a rodinou. Vývojáři se zřejmě řídili heslem, že v jednoduchosti je krása.

[appbox appstore id953906381 oldprice=“49Kč“]

AdBlocker – block Ads & Browse Faster

Jestliže vás otravují reklamy v prohlížeči, stáhněte si aplikaci AdBlocker, která zablokuje v Safari veškeré reklamy a bannery.

[appbox appstore id1041386973 oldprice=“49Kč“]

JING Wallpaper

Prostřednictvím aplikace JING Wallpaper si vyberete nádherné tapety. Promění váš iPhone v elegantní smartphone.

[appbox appstore id1104673142 oldprice=“49Kč“]

Augmented tape measure

Jednoduché a přesné pravítko. Tak by se dala charakterizovat aplikace Augmented tape measure. Jedná se o aplikaci s rozšířenou realitou, díky které dokáže změřit vzdálenosti v centimetrech, palcích a metrech.

[appbox appstore id1288961677 oldprice=“25Kč“]

Picture Perfect – All in One

Picture Perfect je zábavný a jednoduchý způsob, jak proměnit ničím nezajímavou fotku v zajímavou. Obsahuje spoustu zajímavých funkcí, které v žádné jiné aplikaci pro úpravu fotografií nenajdete.

[appbox appstore id1064190253 oldprice=“49Kč“]

Neet Meeting Minutes

Skrze aplikaci Neet Meeting Minutes můžete zaznamenat to, co bylo prodiskutováváno na vašich schůzkách. Dokonce si do aplikace přidáte i logo společnosti, a potom můžete poznámky prezentovat na zasedání s firmou. Do aplikace se dají přidat i další čelenové.

[appbox appstore id1218869483 oldprice=“49Kč“]

Messenger.

Messenger je aplikace pro chatování. Přes ni snadno odešlete zprávy, fotky, videa, emoji, zvukové nahrávky. Dokonce můžete vytvořit i skupinové konverzace.

[appbox appstore id1397295710 oldprice=“49Kč“]

Binaural Sleep Beats – Insomnia Sounds

Pokud se vám špatně usíná, doporučujeme stáhnout si tuto aplikaci, která vydává zvuky, jež napomáhají k usínání. Připraví mozek k relaxaci a hlubokému spánkovému režimu.

[appbox appstore id683039880 oldprice=“49Kč“]

iphone fb

Dnes nejčtenější

.