Zavřít reklamu

Úderem posledního červencového dne se nejenom letní prázdniny přehouply do své druhé poloviny, ale také skončila naše speciální soutěž, jež vznikla ve spolupráci s prémiovým prodejcem Apple zařízení iWant. Hlavní a jedinou výhrou byl nejnovější iPad 2018 spolu s jeho nevěrnějším pomocníkem Apple Pencil. Nyní už známe výherce zmíněné dvojice produktů, tak se pojďme vrhnout na samotné vyhlášení.

Šanci na výhru měl každý, kdo originálním způsobem zachytil logo prémiové resellera nebo nápis iWant a výsledný snímek nahrál do příslušné sekce na stránkách Letem světem Applem. Soutěžních snímků bylo k poslednímu celkem 122 a v mnoha případech byly fotografie skutečně povedené. Tím nejpovedenějším s vtipným nápadem byl snímek s odkazem na jabloňový sad od Nikoly Knotkové, která se tak stává výherkyní nového iPadu (2018) s Apple Pencil. Gratulujeme!

Výherkyně bude kontaktována na na e-mail, který vyplnila při přidávání svého snímku do soutěže, a skrze kterou s ní společnost iWant upřesní předání výhry. Všem ostatním, kteří se soutěže zúčastnili, děkujeme.

116
iWant soutez iPad Apple Pencil FB

Dnes nejčtenější

.