Zavřít reklamu

S blížícím se představením letošních iPhonů uniká stále více informací o jejich podobě a technických specifikacích. Ač je třeba veškeré úniky brát s rezervou, máme díky nim hrubou představu, co za zhruba měsíc můžeme očekávat. Již nějakou dobu je zřejmé, že 6,1“ iPhone s LCD displejem bude oproti dvěma sourozencům s OLED panely tou levnější variantou. Tím pádem bude o některé funkce ochuzen a už dlouho se šeptá, že jednou z daní za nižší cenu bude absence duálního fotoaparátu.

iPhone-9-camera-sensor-780x585

Na webu Slashleaks byla zveřejněna fotografie, na které jsou údajně záda výše zmíněného modelu. Snaží se tak potvrzovat zvěsti o jednom objektivu, který na první pohled povyrostl a mohl by nabídnout detailnější fotografie. Samozřejmostí bude optická stabilizace obrazu a iPhone by měl zvládat pořizovat lepší fotografie za nízkého osvětlení díky vylepšené světelnosti objektivu (u iPhone 8 je f/1.8). Možná se též dočkáme lepších slow-motion videí (loňské iPhony umožňují natáčet ve FullHD pří 240 fps).

Letošní iPhony budou dodávány s rychlonabíjecím adaptérem:

Rovněž si na fotografii můžeme povšimnout skleněných zad, které umožní bezdrátové nabíjení. Že Apple fotoaparát vylepší, je téměř jistota. Zda ale bude fotoaparát na iPhonu s LCD displejem vypadat takhle, není vůbec jasné. Na webu Slashleaks se nenachází o fotografii žádné další informace a je tak těžké zjistit, odkud vlastně fotografie pochází. V září budeme moudřejší.

iPhone-9-camera-sensor-fb

Dnes nejčtenější

.