Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Tape Measure PRO.

Prostřednictvím aplikace rychle změříte vzdálenost dvou bodů. Jednoduše přesuňte telefon z místa na druhé místo a aplikace vám zobrazí vzdálenost mezi nimi. Nepotřebujete žádné další zařízení.

[appbox appstore id1275557767 oldprice=“99Kč“]

Compass Easy

Jestliže stále používáte kompas, ale nechce se vám taháte kapesní, stáhnete si aplikaci dokonale nahrazující kompas. Aplikace se dá stáhnout jak na iPhone, tak i iPad.

[appbox appstore id493171554 oldprice=“25Kč“]

Orsus

Orsus je rychlá a náročná arkádová hra, která vás zavede do oblasti vysokých rychlostí, elementárních částic a dosud objevených zásadních interakcí.

[appbox appstore id1088462751 oldprice=“25Kč“]

Twenty Pro: #1 Twitter Widgets

Prohlédněte si časovou osu Twitteru, tweety, zprávy a podobně na uzamčené obrazovce či uvnitř jakékoliv aplikace. Budete tak mít neustále přehled o tom, co se děje na Twitteru, pokud ho používáte.

[appbox appstore id1123323511 oldprice=“25Kč“]

Fliptastic Pro

Proměňte své fotografie k nepoznání prostřednictvím filtrů. Vytvořte z fotografií video, přidejte na pozadí hudbu a proveďte různé úpravy.

[appbox appstore id717786312 oldprice=“49Kč“]

Lines the Game

Jedná se o abstraktní hru, kde si pohrajete s barvami. V nabídce je přes 350 unikátních úrovní, které se náhodně generují při každém spuštění hry. Vybrat si můžete z 5 herních režimů.

[appbox appstore id904207373 oldprice=“79Kč“]

Single Origin – Coffee Timer

Jestliže se chcete naučit perfektní kávu, stát se doslova baristou, doporučujeme stáhnout si tuto aplikaci. Najdete v ni po návody krok za krokem, jak připravit dokonalou kávu. Aplikace vám prozradí, kolik kávy na kolik vody dát, a potom si vychutnáte ten nejlepší šálek kávy, jaký jste kdy měli.

[appbox appstore id1316843624 oldprice=“25Kč“]

iPhone 8 Plus camera FB

Dnes nejčtenější

.