Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

LONER

LONER je jednoduchá hra, ve které nejsou žádné atributy, ani žádné skóre. Jediným účelem hry je, abyste si odpočinuli a přišli na jiné myšlenky. LONER vypráví příběh osamělého pilota, který se vydal na cestu, kde chtěl pochopit svou minulost.

[appbox appstore id1180916723 oldprice=“25Kč“]

btw – puzzle maze

Intenzivní, inovativní a minimalistické puzzle. Těšit se můžete na desítky úrovní. Vaším úkolem je pohybovat se po poli a sebrat všechny kruhy. Problém je, že jsou viditelné pouze ve dvou barvách, a proto musíte přepínat světlo, abyste všechny kruhy viděli.

[appbox appstore id1137739981 oldprice=“25Kč“]

Twenty Pro: #1 Twitter Widgets

Prohlédněte si časovou osu Twitteru, tweety, zprávy a podobně na uzamčené obrazovce či uvnitř jakékoliv aplikace. Budete tak mít neustále přehled o tom, co se děje na Twitteru, pokud ho používáte.

[appbox appstore id1123323511 oldprice=“25Kč“]

MUSYNX

MUSYNX je rytmická hra na iPhone. Obsahuje celkem 130 skladeb. Díky profesionálnímu zpracování zvuku a vysoké kvalitě přinese MUSYNX dokonalý zážitek z hudby.

[appbox appstore id935528099 oldprice=“25Kč“]

Child’s Name Lite

Pokud přemýšlíte, jak pojmenovat vaše dítě, ale stále se nemůžete rozhodnout, potom použijte tuto aplikaci. Pomůže vám uspořádat všechna jména podle vašich preferencí. Tímto způsobem snadno zvolíte jméno vašeho dítka. Aplikace však pomůže pouze lidem, kteří chtějí dát svému dítěti cizí jméno, protože v seznamu se nenachází česká jména.

[appbox appstore id1189761833 oldprice=“25Kč“]

Footpath Route Planner

Prostřednictvím aplikace Footpaht Route Planner můžete mapovat vaši trasu. Pokud chodíte například běhat, ale nechcete s sebou tahat telefon, nebo si zapomenete zapnout aplikaci pro měření vzdálenosti, skrze aplikaci trasu rychle a jednoduše změříte. Stačí naznačit, kudy jste běželi, a potom vám aplikace ukáže vzdálenost z bodu A do bodu B.

[appbox appstore id634845718 oldprice=“25Kč“]

ArtCam – Photo Filters Lab

Jestliže hledáte aplikaci, která nabízí spoustu filtrů, potom jste na ni konečně narazili. V aplikaci ArtCam najdete 34 speciálních filtrů, které změní vaše fotografie k nepoznání.

[appbox appstore id1337768416 oldprice=“25Kč“]

Meepmoticons

Pro milovníky stolních her je zde jedna skvělá aplikace s emotikonami. Jmenuje se Meepmoticons a čeká na vás 20 různých uměleckých děl od Franka Wimmera.

[appbox appstore id1167976069 oldprice=“25Kč“]

Remote Control for Mac

Proměňte svůj iPhone či iPad na dálkové ovládání Macu. Převezměte plnou kontrolu nad Macem s iOS zařízením, a to prostřednictvím aplikace Remote Control for Mac, kterou stáhnete nyní zdarma. Zařízení s iOS tak použijete jako trackpad i jako klávesnici.

[appbox appstore id884153085 oldprice=“249Kč“]

iphoen ipad fb

Dnes nejčtenější

.