Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Dokonalé, stabilní, skvělé záběry si určitě chcete pořídit nejenom na dovolené. Dnes již naštěstí není nezbytně nutné pořizovat fotografie a videa „z ruky“, ale existuje spousta doplňků, s jejichž pomocí dosáhnete ještě lepších snímků. Patří mezi ně i gimbal Hohem Isteady, který dnes navíc můžete získat za skvělou cenu.

Hohem Isteady je tříosý stabilizátor, který disponuje funkcemi, jako je rozpoznávání objektů a obličeje. Gimbal má pohodlnou rukojeť s osmistupňovým polohováním, Nabízí Bluetooth konektivitu, funkci powerbanky, a jeho dobíjecí baterie o kapacitě 4000 mAh vydrží až 12 hodin nepřerušovaného provozu. Své zařízení můžete do gimbalu umístit jak vertikálně, tak i horizontálně. Díky stabilizačnímu systému páté generace se můžete spolehnout, že vaše záběry budou vždy dokonale stabilní. Stabilizátor Hohem Isteady je lehký a vysoce odolný.

Gimbal Hohem Isteady zakoupíte na portále E-Bay za akční cenu 1639 korun namísto obvyklých 3753 korun. Poštovné do České republiky je zdarma, zboží bude expedováno mezi 15. a 25. zářím.

Hohem Isteady fb

Dnes nejčtenější

.