Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

cat&line

Zpočátku zde máme jednu návykovou arkádovou hru cat&line. Přestože je grafika naprosto jednoduchá, do hry se doslova zamilujete.

[appbox appstore id520098615 oldprice=“25Kč“]

Illuminating Compound Interest Calculator

Potřebujete vypočítat úroky z úroků, spočítat, na kolik vás zhruba vyjde půjčka, kterou si chcete sjednat, jak rychle roste úrok na hypotéce a podobně? Použijte tuto skvělou aplikaci, která vám pomůže spočítat vše, co se financí týče.

[appbox appstore id348856857 oldprice=“25Kč“]

5 Minute Plank Calisthenics

Pro posílení hlubokých svalů slouží jeden účinný cvik. Stáhněte si aplikaci 5 Minute Plank Calisthenics a vyzkoušejte, jak vydržíte v jedné těžké poloze. Vydržíte opravdu denně těch 5 minut? Pravděpodobně si říkáte, že to nic není. Ale kdo nezkusil, neuvěří, jak je to těžké.

[appbox appstore id899248298 oldprice=“25Kč“]

Battle Tap Tap Pro

Jestliže hledáte způsob, jak si zkrátit dlouhou chvíli, stáhněte si aplikaci Battle Tap Tap Pro. Vaším úkolem je za minutu se co nejvíce dotknout obrazovky smartphonu. Je to jednoduché, ale náročné. Stanete se vítězem?

[appbox appstore id507730704 oldprice=“25Kč“]

Film Cam – Film Born Quick Cam

Jestliže plánujete natáčet filmy jako kdysi, doporučujeme stáhnout si aplikaci Film Cam – Film Born Quick Cam. Každá z pořízených fotografií bude opravdu jedinečná. V nabídce máte 150 originálních filtrů, které snadno na snímek aplikujete.

[appbox appstore id1322446531 oldprice=“49Kč“]

Text Only Post for Instagram

Prostřednictvím aplikace Text Only Post for Instagram vytvoříte příspěvek s textem, a potom ho zveřejníte rovnou na Instagram. Jedná se o jednoduchý editor, jenž naplní vaše očekávání.

[appbox appstore id1231713405 oldprice=“49Kč“]

Budget and expense tracking

Víte, jak a kde utrácíte své peníze? Vyzkoušejte jednoduchý monitor nákladů. Prozradí vám, za co všechno během jednoho měsíce utrácíte peníze. Aplikace Budget and expense tracking je vhodná pro rychlé sledování výdajů. Jedná se přesně o typ aplikace, jenž hledáte, jestliže si chcete udělat přehled o svém životním stylu. V aplikaci si nastavíte rozpočet a cíle.

[appbox appstore id1038093050 oldprice=“79Kč“]

Wonder 7 Minute Workout App

Pokud chcete spálit tuky a zlepšit domácí tréninky, stáhněte si aplikaci Wonder 7 Minute Workout App. Zaměřuje se na všechny části těla.

[appbox appstore id1248919687 oldprice=“99Kč“]

Flipagram – Video Show Maker

Flipagram je aplikace, která má jeden jediný účel. Pomůže vám vytvořit krátké filmy z vašich fotografií, které máte v zařízení. Aplikace se dá propojit s Instagramem, a tak můžete fotky vytáhnout i z něj.

[appbox appstore id1224457072 oldprice=“129Kč“]

Beep – Censor videos easily

Hledáte aplikaci, prostřednictvím které vytvoříte cenzuru ve videu? Stáhněte si aplikaci Beep – Censor videos easily, která je dnes ke stažení zdarma. Stačí kliknout pouze na místo, kde má být vytvořena cenzura.

[appbox appstore id1103906352 oldprice=“199Kč“]

iphone fb

Dnes nejčtenější

.