Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Caption Ideas for Insta & SC

Aplikace vám navrhne kreativní titulky k příspěvkům na Instagram, Snapchat a další sociální sítě. Aplikaci teda využijete pouze v případě, že si píšete titulky v anglickém jazyce.

[appbox appstore id1154312449 oldprice=“199Kč“]

Learning Games 4 Toddler Kids

Výukový hra pro děti se skládá z 36 různých kategorií předmětů. Děti se skrze aplikaci naučí správně pojmenovávat více než 850 předmětů.

[appbox appstore id1398891807 oldprice=“79Kč“]

The Great Photo App

Pokud sháníte nějakou aplikaci, ve které zvládnete jako začátečník základní úpravy fotografií, doporučujeme stáhnout si The Great Photo App. Aplikace, která už získala několik ocenění, obsahuje také spoustu funkcí pro profesionály.

[appbox appstore id766214869 oldprice=“79Kč“]

Asketch

Asketch je jedinečná a všestranná skicovací aplikace, díky které si můžete zaznamenat své představy kdykoliv a kdekoliv. Aplikace je ideální i pro začátečníky, kteří se chtějí naučit kreslit, protože je naprosto jednoduchá. Ovšem využijí ji také pokročilí umělci, již vytváří nádherné karikatury, abstraktní obrázky a podobně.

[appbox appstore id371723593 oldprice=“79Kč“]

KissAnime – Social HD Anime

Jestliže hledáte aplikaci, ve které se můžete dívat na anime a kariktury, doporučujeme sociální aplikaci KissAnime.

[appbox appstore id1385658648 oldprice=“79Kč“]

AirDisk Pro

AirDisk Pro umožňuje ukládat, prohlížet a spravovat soubory na iPhonu, iPadu a iPodu touch. Můžete se k aplikaci AirDisk Pro připojit z libovolného Macu či počítače přes Wi-Fi a přenést soubory přetažením přímo z aplikace Finder anebo přes Průzkumníka ve Windows. AirDisk Pro obsahuje prohlížeč dokumentů, čtečku PDF, hudební přehrávač, prohlížeč obrázků, hlasový záznamník, textový editor, správce souborů a spoustu dalších funkcí.

[appbox appstore id505904421 oldprice=“49Kč“]

Zenge

Zenge je zvláštní hádanková hra. Hlavním hrdinou je Eon. Vydejte se s Eonem na dobrodružnou cestu.

[appbox appstore id1068416637 oldprice=“25Kč“]

Art Of Gravity

Art Of Gravity je logická hra, přičemž jejím hlavním tématem je gravitace. Vytvořil ji vývojář, jenž má pod svými křídly také oblíbenou hru Zenge, o které jsme se zmínili výše. 

[appbox appstore id1229489918 oldprice=“25Kč“]

iPhone X notch FB

Dnes nejčtenější

.