Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme.

Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód. Mezi screenshoty můžete scrollovat do stran, což by mělo fungovat i v mobilní verzi. Jestliže se vám náhled nezobrazuje správně, stačí stránku aktualizovat.

Action Light

Jestliže máte nějak žárovky Philips Hue, aplikaci Action Light si doslova zamilujete. Slouží k analýze barev, přičemž posléze určí, která barev se nastaví na vybraných žárovkách. Aplikace nastaví barvy žárovek podle toho, co zrovna děláte, protože jiná barva je vhodná pro hraní her a jiná pro sledování filmů.

[appbox appstore id626898368 oldprice=“79Kč“]

InspireMe

Pokud potřebujete nějakou inspiraci, doporučujeme stáhnout si aplikaci InspireMe. Inspirovat vás bude citacemi, výroky, myšlenkami od světoznámých osobností a podobně.

[appbox appstore id1198491190 oldprice=“25Kč“]

JSON Class generator

Slouží ke generaci zdrojového kódu, obsahuje metody konverze, parsování a podobně.

[appbox appstore id1137163774 oldprice=“99Kč“]

Slevy her na macOS ze Steamu

Transistor

[appbox steam simple 237930 oldprice=18,99€]

Pyre

[appbox steam simple 462770 oldprice=19,99€]

Hacknet

[appbox steam simple 365450 oldprice=9,99€]

Macbook-Air-Gaming-fb

Dnes nejčtenější

.