Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

PixelMaze

PixelMazec je logická hra, ve které je vaším úkolem posbírat všechny pixely a najít cíl. Všechno musíte stihnout do 100 sekund. V nabídce je jak 2D, tak i 3D režim.

[appbox appstore id1252617787 oldprice=“25Kč“]

Tank Battle – Mini War

Tank Battle – Mini War je klasická tanková bitva, kterou si doslova zamilujete. Vaším úkolem je obránit základnu a zničit všechny nepřátelské tanky.

[appbox appstore id872966939 oldprice=“129Kč“]

Color Accent

Color Accent, jak už samotný název aplikace napovídá, umožňuje k vašim fotografiím přidat během pár sekund barevný akcent. Vyberete barvu, kterou chcete na fotce zachovat, zbytek se potom zbarví do černobílé.

[appbox appstore id453170202 oldprice=“25Kč“]

Barcode

Barcode je rychlá, přesná a uživatelsky přívětivá čtečka QR a čárových kódů. Instalovat se dá na iPhone, iPod touch a iPad. Otevřete aplikaci, nasměrujte fotoaparát zařízení na QR kód, a potom se vám otevře to, na co QR kód odkazuje.

[appbox appstore id522354642 oldprice=“49Kč“]

Basic Calculator Pro

Basic Calculator Pro je kalkulačka zaměřena na základní výpočetní systém. Poskytuje také historii výpočtů. Kalkulačka je vhodná pro běžné uživatele, kteří používají nejjednodušší způsoby počítání.

[appbox appstore id821421514 oldprice=“49Kč“]

Learn Italian – MosaLingua

Pokud se chcete naučit italsky, použijte aplikaci Learn Italian – MosaLingua. Jedná se o efektivní učební metodu, díky které si zapamatujete spoustu slovíček a frází. Aplikaci navrhl italský profesor a vývojář.

[appbox appstore id436230462 oldprice=“129Kč“]

Number Games Match Fun Educational Games for Kids

Rozpoznávání čísel a učení se počítat nebylo nikdy zábavnější. Tato aplikace se řídí základními standardy matematiky a navrhli ji rodiče s učiteli.

[appbox appstore id698018772 oldprice=“99Kč“]

Monefy – Best budget savings and money organizer

Monefy je jednoduchý způsob, jak ušetřit peníze. Prostřednictvím aplikace můžete sledovat vaše výdaje, a tak zjistíte, jak a kam investujete své peníze.

[appbox appstore id1023167325 oldprice=“179Kč“]

You & the Flying Squid

Aplikace je vhodná pro děti od 2 do 7 let. Jestliže tedy vaši ratolest učíte anglicky či španělsky, můžete jí stáhnout You & the Flying Squid. V aplikaci se dítě stane hlavním hrdinou příběhu.

[appbox appstore id996398289 oldprice=“79Kč“]

iPad Family fb

Dnes nejčtenější

.