Zavřít reklamu

Komerční sdělení: S úložným prostorem bývá často kříž. Určitě jste se někdy setkali s tím, že jste chtěli uložit nějaký soubor do svého počítače či mobilního telefonu, ale hláška typu “Úložiště je plné. Uvolněte jej.” vám v tom zabránila. Naštěstí ale existuje hned několik řešení, přičemž jedním z nich je i využívání externího disku. Na ten se vám totiž vleze opravdu spousta dat, která by vám jinak na vašich zařízení zabírala zbytečně místo. A právě na jednoho takového krasavce jsme si pro vás ve spolupráci s Alza.cz přichystali slevu. 

Pokud hledáte externí disk se spoustou užitečných funkcí, v kompaktních rozměrech a navrch s povedeným designem, mohl by vás WD 2.5” My Passport s kapacitou 2 TB oslovit. Jedná se totiž o velmi pěkně zpracovaný externí disk o rozměrech 11 cm x 8,15 cm x 1,38 cm a s váhou 170 gramů. Těšit se u něj můžete na velmi rychlé USB 3.0, díky kterému budou přenosy dat mezi ním a druhým zařízením skutečně velmi rychlé. USB kabel, který budete k propojení disku a druhého zařízení potřebovat, je samozřejmě součástí balení. 

Zaujmout by vás ale rozhodně mohla i možnost nastavit si na něj automatické zálohování díky softwaru WD Backup, který dostanete společně s diskem. Díky tomu si tak můžete nastavit, jak často a co chcete z počítače na disk zálohovat a o nic dalšího se již starat nemusíte. Disk již provede vše za vás, čímž vás ochrání od případné ztráty drahocenných dat například při poruše počítače. 

Bezpečnost především

V dnešní době je velký důraz kladen i na bezpečnost, respektive zabezpečení souborů na disku. O to se v tomto případě stará 256bitové hardwarové šifrování AES se softwarem WD Security, díky kterému máte jistotu, že se k souborům uloženým na disku jen tak někdo nedostane. Ke svým datům se totiž můžete dostávat například i přes heslo, čímž jejich zabezpečení značně vzroste. Pokud by se vám pak stalo, že disk třeba někde ztratíte, můžete si u něj nastavit, že při připojení k počítači nálezci napíše heslo typu “Tento disk patří …, prosím vrátit na adresu …”, což je určitě zajímavá vychytávka.

Pokud tedy sháníte disk od léty prověřené společnosti, mohl by být právě tento od WD tím pravým. Získáte ním totiž parádní rozšíření úložiště, které vypadá parádně, je velmi bezpečné, chlubí se dlouhou životností, je odolné proti nárazům a navrch je za velmi příznivou cenu, kterou pro 15 z vás ještě snížíme. Alza totiž tento disk prodává za 2399 korun, pro 15 z vás ale připravila kód LSAWD, po jehož zadání do pole pro slevový kód cena disku klesne o 400 korun a vás tak vyjde na 1999 korun. Jelikož je však nabídka omezená, rozhodně byste neměli s objednáváním dlouho váhat. Veškeré informace o akci se dozvíte zde. 

WD externi disk

Dnes nejčtenější

.