Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Gimbal FeyiuTech G6 je ideálním doplňkem na fotografování a natáčení videí v létě. Proč? Mezi jeho hlavní vlastnosti patří odolnost vůči vodě, takže se nemusíte bát, když ho stihne drobná sprška vody z bazénu nebo třeba lehký letní déšť. Dnes máte možnost získat gimbal FeyiuTech G6 za zvýhodněnou cenu.

Skvělé záběry vám gimbal FeyiuTech G6 zajistí mimo jiné díky své velké pohyblivosti a neomezenému úhlu otáčení. Hodí se pro většinu běžně dostupných fotoaparátů a akčních kamer bez nutnosti použití jakéhokoliv dalšího příslušenství. Všechny součástky drží pevně pohromadě, takže se nemusíte bát, že svůj gimbal rozbijete. Gimbal disponuje Bluetooth a Wi-Fi konektivitou, jeho součástí je i drobný displej, který vám zobrazí přehledné informace o stavu baterie, režimu natáčení a další. O přísun energie do gimbalu se stará baterie s kapacitou 5000 mAh.

Gimbal FeyiuTech G6 zakoupíte na webu E-Bay za akční cenu 4305 korun, tedy se slevou 3240 korun, poštovné vás vyjde zhruba na 57 korun.

FeyiuTech G6 fb

Dnes nejčtenější

.