Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Pocket Glasses PRO

Pocket Glasses PRO je kapesná lupa, díky které uvidíte i to, co je okem neviditelné. Jestliže špatně vidíte a potřebujete si rychle něco přiblížit, aplikace Pocket Glasses PRO je ideálním pomocníkem.

[appbox appstore id1046480662 oldprice=“99Kč“]

Baby Pics – Photo Editor

Baby Pics – Photo Editor je originální editor fotografií, který dokonce získal i ocenění. Obsahuje těhotenské i dětské milníky.

[appbox appstore id965474816 oldprice=“79Kč“]

Wordd – Dictionary

Wordd je iOS aplikace navržená tak, aby umožnila uživatelům rychle vyhledávat definice slov, zkratek a slangů v anglickém jazyce.

[appbox appstore id1147289887 oldprice=“25Kč“]

let’s led – led banner app

Aplikace let’s led – led banner app pro iPhone a iPad vám pomůže vytvořit LED bannery.

[appbox appstore id1118318643 oldprice=“25Kč“]

Barcode

Barcode je rychlá, přesná a uživatelský přívětivá čtečka QR a čárových kódů. Dá se nainstalovat na iPhone, iPad a iPod touch. Vytvořili ji vývojáři, pod jejichž křídly je také aplikace ProCamera.

[appbox appstore id522354642 oldprice=“49Kč“]

Coyn

Coyn představuje jednoduchý, bezpečný a stylový způsob, jak spravovat hotovost. Začnete řídit denní výdaje a budete jediní, kdo uvidí výdaje a příjmy v hotovosti.

[appbox appstore id1079275652 oldprice=“49Kč“]

Wallpaper For Harry Potter

Jestliže milujete Harry Pottera a hledáte nějaké tapety s danou tematikou, doporučujeme si stáhnout do iPhonu aplikaci Wallpaper For Harry Potter.

[appbox appstore id1224503470 oldprice=“25Kč“]

Wunderverse

Wunderverse je místo pro nekonečné dobrodružství. Zde prozkoumáte a vytvoříte interaktivní dobrodružné příběhy v zábavném prostředí. Všechno záleží pouze na vaší představivosti.

[appbox appstore id950852566 oldprice=“99Kč“]

pozice_iphone_fb

Dnes nejčtenější

.