Zavřít reklamu

Do jablečné streamovací služby, která je zaměřena primárně na streamování hudby, míří nový dokument. Ten nese název Songwriter a mapuje život veleúspěšného hudebníka Eda Sheerana. Právě Ed oznámil příchod dokumentu exkluzivně do Apple Music na svém Instagramu.

Podle Sheerana bude Songwriter k dispozici na Apple Music přesně od 28. srpna. Pokud se jej rozhodnete zhlédnout, budete moci nahlédnout pod pokličku psaní písní na Edovo album ÷, které zaznamenává ve světě skutečně velký úspěch. Možná i proto se Apple rozhodl získat na tento dokument práva a nabídnout jej svým zákazníkům. To, na kolik práva k dokumentu Apple vyšly, není bohužel jasné. Jablečná společnost je však získala již na začátku letošního roku a dle některých zdrojů za ně zaplatila nižší sedmimístnou cifru.

Dokument o Sheeranovi není prvním dokumentem, který se na platformě Apple Music objevil. V minulosti na něm totiž Apple nabízel například exkluzivní dokumenty o Clive Davis, Samu Smithovi, The Chansmokers a několika dalších zajímavých jménech. 

A co vy? Mrknete se na tento dokument, až se v jableční streamovací službě objeví, či jej jen s mávnutím ruky přejdete? 

edsheeran

Dnes nejčtenější

.