Zavřít reklamu

Konference Sun Valley se koná tradičně každý rok a potkávají se na ní zástupci největších technických a mediálních společností. Tim Cook si tuto událost zřejmě oblíbil, protože je poslední roky jejím pravidelným účastníkem. Stejně jako loni, i letos byl po jeho boku další člen vedení Applu, Eddy Cue. Ten se stará o iTunes, Apple Music či Apple Pay.

Tim Cook a Eddy Cue navštívili Sun Valley už podruhé společně.

Většinou se podrobnosti o tom, co se na konferencí probírá, nikdo nedozví. Celá akce v Sun Valley je tak opředena tajemstvím. Spekuluje se, že se zde domluvilo mnoho velkých obchodů a dohod, například i odkoupení Yahoo firmou Verizon. Letos jsou mezi účastníky i CEO Amazonu Jeff Bezos, Sundar Pichai z Googlu nebo Mark Zuckerberg. Vzhledem k tomu, jak Apple rozšiřuje své portfólio služeb i do vod televizního a mediálního obsahu, bylo by zajímavé sledovat například rozhovor Cooka s Bezosem, jelikož se Apple stává na tomto poli Amazonu velkým konkurentem. Možná však návštěvu konference v Sun Valley spojí Cook a Cue se snahou získat významnou mediální firmy, o čemž se také spekuluje.

Co se děje přímo na konferenci sice nevíme, ale na veřejnosti se známé tváře neskryjí, a tak Cook a Cue neunikly objektivům při jejich procházce po tomto resortu. Na Twitteru například uživatelka Cynthia Littleton uvedla: „Tim Cook a Eddy Cue z Applu právě přišli do kavárny pro kávu. Cook zaplatil svými Apple Watch. Nechtěl si povídat, ale poslouchal mě, když jsem mu líčila, jak moc si cením veškeré pomoci, kterou se mi v průběhu let dostalo v Apple Storu.“ Bohužel zřejmě během celé akce neposkytli žádný rozhovor, takže i letos můžeme pouze spekulovat, jaké bylo hlavní téma konference zástupců největších světových technických a mediálních firem.

sun valley

Dnes nejčtenější

.