Zavřít reklamu

Stejně jako každý rok, tak i letos budou studenti za nákup určitých produktů od Apple odměněni v rámci akce Back to School. Ta je spuštěna už nyní přímo na apple.cz a vy si tak můžete vybrat ze spousty možných variant jak ušetřit a navíc získat skvělá sluchátka zdarma! Jakých produktů se akce týká letos a jaké odměny na vás čekají?

O slevu a sluchátka zdarma mohou požádat všichni studenti vysokých škol a učitelé. Konkrétně je na Apple stránkách uveden tento popis: „K dispozici současným a nově přijatým vysokoškolským studentům a jejich rodičům i školním pedagogům, zaměstnancům a domácím učitelům na všech stupních. Platí množstevní limity. Úplné podmínky najdete na stránce se zásadami prodeje a refundací.“ Apple vyžaduje pouze zaslání potvrzení o studiu a při nákupu za ceny pro školství budete mít vybrané produkty zlevněny oproti standardním cenám o několik procent.

Jaký produkt zaujal vás?

Navíc se můžete těšit na sluchátka Beats Solo3 Wireless, Powebeats3 Wireless či BeatsX (záleží na tom, jaký produkt koupíte) zcela zdarma. V nabídce počítačů najdete MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, iMac Pro a Mac Pro. Dále si můžete za akční cenu koupit také iPad Pro a Apple Pencil. Samozřejmostí je i bezplatné doručení.

Apple neuvádí, kdy tato akce skončí, takže pokud máte na některý z výše uvedených produktů zálusk, neváhejte a objednávejte.

back to school 2

 

Dnes nejčtenější

.