Zavřít reklamu

Myslím si, že každý jeden z nás, tedy alespoň z mladších generací, už někdy usínal se zapnutou hudbou v uších. Já osobně usínání s hudbou praktikuji celkem často, je to pro mě relaxující a uvolňující a když nemohu normálně usnout, tak s hudbou v uších se to povede vždy. Zde ale nastává problém – když usnete, tak hudbu samozřejmě nemá kdo vypnout. Vy se poté vzbudíte uprostřed noci a říkáte si, co je to za rámus. Až po pár sekundách vám dojde, že se jedná o vaši hudbu, se kterou jste usnuli. A proto se v dnešním návodu podíváme na to, jak nastavit, aby se hudba z iOS zařízení vypnula po určitém časovém intervalu.

Jak vypnout hudbu po usnutí

Tento proces je sice trošku složitější, není to ale nic, co byste si po chvilce praktikování nezapamatovali. Na našem iOS zařízení, tzn. na iPhonu či iPadu, si otevřeme nativní aplikaci Hodiny. V dolním menu si vybereme možnost Minutka. Poté zvolíme možnost Po skončení, sjedeme úplně dolů a vybereme Zastavit přehrávání. Zaškrtneme tuto možnost a poté v pravém horním rohu ťukneme na Nastavit. Nyní už si stačí pouze minutku nastavit na takovou dobu, po které chceme, aby se zastavilo přehrávání hudby. Já osobně volím maximálně 30 minut, většinou však 15. Opět záleží na vašich preferencích a na tom, za jak dlouho se vám daří usnout.

Pokud se rozhodnete usínat s hudbou, u tohoto triku je jedno, jestli hudbu posloucháte ze Spotify, Apple Music nebo jakékoliv jiné streamovací aplikace. Ve skutečnosti vlastně nemusíte ani usínat u hudby – opět záleží na vás, co si na dobrou noc pustíte. Automatické vypnutí hudby po časovém intervalu funguje na jakoukoliv aplikaci.

vypnout-hudbu-facebook

Dnes nejčtenější

.