Zavřít reklamu

Zřejmě největší tenisová událost roku před dvěma dny začala. Ty největší bitvy nás ale čekají teprve v následujících dnech. Bohužel se jich už však nezúčastní aspirantka na titul, Petra Kvitová, která včera zaváhala a s turnajem se loučí. Na krásně upraveném pažitu se však stále několik Čechů a Češek představí, takže by bylo určitě záhodno říct si, jak nejen je, ale i ostatní tenisty sledovat.

Máte rádi sport? Pak by vás některá z těchto tapet pro Mac mohla potěšit: 

Jelikož je Wimbledon skutečně prestižní soutěž, je o vysílací práva obrovský zájem. Pokud jste tedy doufali, že si přímé přenosy užijete jako u fotbalu či hokeje zdarma skrze aplikaci ČT Sport či něco podobného, musíme vás zklamat. Za sledování si buď budete muset zaplatit, nebo navštívit některý z internetových portálů, který živé streamy zajišťuje převážně ze zahraničních zdrojů. Tím nejznámějším je pravděpodobně portál ziveprenosy.cz, na kterém naleznete skutečně spousty přenosů ze sportovních akcí. Musíte sice překousnout otravné zavírání reklam, přenosy jsou ale poté víceméně bezproblémové.

Aplikace, které by se vám mohly hodit

Wimbledon 2018

Ačkoliv si tedy přes free aplikace tenisový svátek skrze přímé přenosy neužijete, rozhodně se v telefonu vyplatí mít pár aplikací, ve kterých naleznete tuny užitečných informací, díky kterým zůstanete ve hře. Jednou z nich je rozhodně oficiální aplikace Wimbledonu, která je typově víceméně stejná jako aplikace pro fotbalové mistrovství světa či mistrovství světa v hokeji. Naleznete v ní tak prakticky vše, co byste chtěli o turnaji vědět přes časy zápasů, skóre, až po zajímavosti či statistiky jednotlivých hráčů. Vše je velmi pěkně zpracované a intuitivní.

[appbox appstore id319284643 ]

Livesport

Pokud nepotřebujete vidět přímo obraz, textové přenosy si můžete užít skrze velmi oblíbenou aplikaci Livesport, ve které naleznete též skvěle přehledně seřazeny všechny zápasy, jejich časy, skóre a další spoustu detailů, které by vás mohly u jednotlivých zápasů zajímat. V aplikaci můžete zároveň mrknout na kurzy u sázkových kanceláří na jednotlivé zápasy a popřípadě na ně rovnou i vsadit. Pokud by vás pak textový přepis omrzel, v Livesportu se dozvíte i to, kde lze sledovat živý video přenos.

[appbox appstore id722265278]

SofaScore

Pokud by vám Livesport z nějakého záhadného důvodu nevyhovoval, ale typově by se vám aplikace líbila, zkuste SofaScore. Již na první pohled je totiž vcelku jasné, že si je s Livesportem opravdu velmi podobná a nabízí prakticky to samé, jaké její konkurence. Spolehnout se na ní samozřejmě též stoprocentně můžete.

[appbox appstore id1176147574]

Tenis číhá na každém rohu

Jste zastánci klasických článků a stačí vám, když se o zápasech dozvíte později, ale formou obsáhlejší zprávy? Pak si můžete vybrat například z aplikací ČT Sport či Sport.cz. V obou totiž naleznete spousty zajímavých článků, které se právě probíhajícímu turnaji budou věnovat. To samé v bledě modrém však naleznete prakticky na všech portálech na internetu po zadání hesla Wimbledon 2018. Věřím tedy, že se sledováním dění na turnaji mít problém nebudete.

wimbledon

Dnes nejčtenější

.