Zavřít reklamu

Chystáte se na pár dní vypadnout z domu, ale místo moře vás láká raději kemp někde v tuzemsku? Máte štěstí. Česká republika a potažmo i Slovensko jich nabízí skutečně nepřeberné množství, ze kterého si vybere každý. Vybavenost kempů je samozřejmě rozličná a to samé se dá říci o ceně. I tak ale platí, že pokud chvíli hledáte, spokojení určitě budete. Co ale dělat v případě, že moc času na hledání nemáte a víte například jen to, jakou lokalitu byste rádi navštívili? Nebo ještě lépe – co když už sedíte s rodinkou v autě, sbalení, ale stále bez cíle? Přesně tyto trable za vás vyřeší aplikace camp.cz

Pokud znáte stejnojmenný webový portál, pak vás design aplikace nejspíš příliš nepřekvapí. Ten totiž vychází skutečně ze své webové předlohy, což však rozhodně na škodu není. Aplikace je sama o sobě velmi jednoduše zpracovaná a nabízí prohlížení široké škály kempů jak na našem území, tak u našich bratrů ze Slovenska. 

Vybírat můžete buď ze seznamu kempů, ve kterém ihned vidíte vzdálenost od vaší aktuální polohy (pokud tedy povolíte polohové služby) a víceméně vše hlavní, co kemp nabízí. Pokud tedy potřebujete k životu například Wi-Fi, svého pejska a bydlení minimálně v chatkách, zjistíte to hned na první pohled. Kempy jsou též hodnoceny hvězdičkami, které jim udělují jejich návštěvníci, díky čemuž si tak uděláte parádní obrázek o tom, jakých kvalit kemp asi dosahuje. Pokud si pak z nabídky v seznamu vyberete, stačí na zvolený kemp tapnout prstem a zjistit o něm další spousty informací od provozu, přes GPS až po telefonní čísla a webové stránky. Velmi příjemné jsou i akční nabídky a slevy, které vám aplikace čas od času na některé kempy nabízí. Jedná se sice řádově o pár procent, ušetřené peníze však rozhodně potěší. 

Krom seznamu pak můžete kempy vyhledávat i v mapě, kterou můžete samozřejmě jakkoliv zoomovat. Pokud tedy chcete vyrazit například do Českého ráje, stačí si jej na mapě vyhledat, přiblížit a podívat se na kempy, které v dané lokalitě jsou. Na ty se dá samozřejmě též tapnout prstem, díky čemuž se o nich dozvíte informace jako při procházení seznamu, o kterém jsme mluvili v předchozím odstavci. 

Najděte ubytování přesně podle vašich představ

Pro náročnější uživatele je v aplikaci připraven filtr, který vám profiltruje podle vašich parametrů nabídku ubytování. Díky tomu tak naleznete vysněný kemp, který odpovídá přesně vašim představám, opravdu velmi rychle. 

Když už si tedy svůj kemp vyberete a jeho stránku si v aplikaci otevřete, můžete přes aplikaci spustit velmi jednoduše navigaci k cíli. Aplikace vám dá na výběr za vámi využívaných aplikací, které zrovna v iPhonu či iPadu máte. Pokud tedy preferujete například Apple Maps nad Google Maps, není problém a to samozřejmě ani naopak. 

Pokud jste tedy příznivci tuzemské dovolené či se chcete vydat maximálně na exotické Slovensko, neměla by tato appka ve vašem telefonu chybět.  Vybírání ubytování totiž  zvládne skutečně na jedničku, rychle a hlavně přehledně. Stres z procházení tisíců webových stránek tak rázem odpadne. Když k tomu navíc připočteme občasné slevy pro uživatele aplikace, dostaneme věc, která se v telefonu skutečně vyplatí. 

[appbox appstore id537234081 ]

kempy fb

Dnes nejčtenější

.