Zavřít reklamu

V posledných týždňoch neprejde azda ani jeden deň, kedy by sme sa vo videoherných kruhoch nedopočuli o novinkách pre fenomenálny titul Fortnite. Hra je doslova magnetom pozornosti všetkých hráčov, nielen na platforme mobilných telefónov. Mnohým fanúšikom hry sa však aj napriek svojmu odhodlaniu v hre stávalo, že v nej nepodávali také výkony, aké by chceli. Epic Games sa preto rozhodlo túto skutočnosť napraviť a do hry pridávajú tréningové prostredie v podobe Playground módu.

Jedná sa o multiplayerový režim určený k zlepšovaniu schopností, či už ide o presnosť streľby alebo obratnosť a rýchlosť na bojisku. Podľa developerov sa v móde dočkáme hodinovej akčnej jazdy, v ktorej môžeme disponovať neobmedzenými životmi.

Playground ponúka nenáročné prostredie, v ktorom sa môžu vyblázniť všetci hráči bez ohľadu na to, či s hrou skúsenosti majú alebo nie. V móde je možné stavať rôzne štruktúry, trénovať presnosť streľby a používanie nástrojov a pomôcok. Tento režim ponúka široké možnosti a odpútava klasický režim od možnosti, že vás niekto zastrelí alebo znemožní vám ďalší zdar v zápase. V Playground máte presne hodinu na to aby ste sám alebo so svojimi priateľmi vyskúšali všetky funkcie, ktoré hra ponúka. Možnosť priateľskej paľby síce je možná, no v tomto móde len tak nezomriete. Jedinou výnimkou je zasiahnutie búrkou, po ktorom nasleduje automatický respawn a zábava môže pokračovať.

Zdroje pribúdajú na mape v určitých intervaloch, no podstatne rýchlejšie ako pri klasických módoch. Na mape sa okrem iného nachádza 100 lám a debny spolu s muníciou sú prakticky neobmedzené. Mimo nového herného režimu do hry pribudli doplnky ako Stink Bombs, Double Pistols, Thermal Scope Assault Rifle a mnoho iných. Playground predstavuje nespútanú zábavu v podobe akčného vyčíňania a možnosti tréningu, ktorý vás pripraví na tvrdé Battle Royale súboje.

Fortnite

Dnes nejčtenější

.