Zavřít reklamu

Apple se umístil na šestém místě v žebříčku Nejmilovanější značky roku 2018, který sestavila americká společnost NetBase na základě průzkumu. První příčku obsadil Instagram, jehož následovaly značky YouTube, Facebook, Amazon a Google. Do desítky se ještě zařadily firmy Disney, Snapchat, Spotify a Netflix.

Apple si získal lásku spotřebitelů designem svých produktů, funkčností a reklamou, která se snaží uživatele přesvědčit, že život je s jablečnými zařízeními lepší, zábavnější a produktivnější.

„V našem seznamu TOP 100 se objevují jak staré, tak i nové značky, které se úspěšně spojují se svými zákazníky prostřednictvím jedinečného a inovačního sociálního zapojení.,“ uvedl Paige Leidig, ředitel marketingu společnosti NetBase. „Není překvapením, že značky sociálních médií se v letošním roce objevily na prvních příčkách.“

Společnost NetBase použila k sestavení žebříčku sociální analýzy. Zaměřila se na značky z různých oblastí – sociální média, technologie, spotřební zboží, automobilový průmysl, potravinářství a nápoje a telekomunikace.

Studie pokryla 16 zemí, přičemž 52 % značek pochází ze Spojených států. Dalších 9 % značek byly z Japonska a Spojeného království.

Apple Store Palo Alto

Dnes nejčtenější

.