Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Fonta
Zkombinujte své fotky s textem a vytvořte z nich nápaditá díla. Aplikace Fonta přidá k vašim snímkům stylový text. Na výběr máte z řady fontů, rámečků, filtrů, 3D tvarů a mnoha dalších efektů.

[appbox appstore id780458840 oldprice=“29Kč“]

Week Calendar Widget
S aplikací Week Cal Widget už nepotřebujete odemykat svůj iPhone pokaždé, když chcete zkontrolovat události ve vašem kalendáři. Díky widgetu se vám veškeré záznamy budou zobrazovat přímo v Oznamovacím centru.

[appbox appstore id1048513780 oldprice=“59Kč“]

Aura
Aplikace AURA vám umožní pořizovat, upravovat a sdílet krásně upravené fotografie. Nabízí užitečnou škálu nástrojů, které vám pomohou fotografii dodat ten správný filtr, rámeček, text, a spoustu dalšího.

[appbox appstore id881057428 oldprice=“119Kč“]

Documents Pro – Privacy Manager
S aplikací Documents Pro – Privacy Manager pro iOS můžete snadno a efektivně ukládat a spravovat vaše soubory včetně kontaktů, webových stránek, nejrůznějších dokumentů nebo multimediálních souborů. V aplikaci je možné vytvořit několik různých účtů s odlišnou úrovní zabezpečení.

[appbox appstore id1322891703 oldprice=“89Kč“]

Castro Podcasts
Díky aplikaci Castro můžete sledovat své oblíbené podcasty a objevovat nové. Aplikace nabízí automatické zasílání nových epizod, bezproblémové přehrávání, řazení stop do fronty a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1080840241 oldprice=“149Kč“]

8bitWar: Apokalyps
Hra 8bitWar: Apocalyps pro iOS představuje zábavnou výzvu pro vaše schopnosti strategického a taktického přemýšlení. Vaším úkolem bude sestavovat vlastní jednotky a strategicky je rozmístěte tak, abyste porazili nepřátelskou armádu.

[appbox appstore id937788787 oldprice=“89Kč“]

Cubes: brain teaser
Cubes: brain teaser je jednoduchá, ale vysoce návyková a velice zábavná puzzle hra pro iOS. Vaším úkolem bude sestavit daný vzor pohybováním kostek po ploše. Sestavit můžete až 127 jedinečných obrázků.
[appbox appstore id1195780835 oldprice=“29Kč“]

iOS APPS 29917

Dnes nejčtenější

.