Zavřít reklamu

Ve školách se vehementně finišuje a známky má většina žáků již uzavřené. Přestože nás tedy od oficiálního konce školního roku dělí přesně týden, dalo by se říci, že již školní rok víceméně skončil. Co si tedy za předchozích deset měsíců strastí dopřát pěknou odměnu, kterou o prázdninách určitě oceníte? 

Pokud jste přemýšleli nad tím, že si za “přežití” dalšího roku ve školních lavicích pořídíte nový telefon, máte ideální příležitost. Na Alze totiž nyní seženete parádní iPhone SE, který je mezi zákazníky obrovsky populární jak díky svému designu, tak i svižnosti a možnostem, které nabízí.

Pokud se pro iPhone SE rozhodnete, můžete se těšit především na kompaktní telefon telefon se 4” Retina displejem, skvělým 12 Mpx fotoaparátem pro zachycení kvalitních fotografií, procesor Apple A9 zajištující skvělý výkon či klasické Touch ID v domovském tlačítku, které vám zajistí bezpečnost a zároveň velmi komfortní odemykání. 

Legendární design

Telefon má design starších iPhonů 5 či 5s, takže se u něj můžete těšit na klasické hrany, které byly ještě před pár lety pro iPhony tak typické. Tělo telefonu je vyrobeno z hliníku, takže máte jistotu, že jej hned tak nepoškodíte. Na druhou stranu se ale nemusíte bát vysoké hmotnosti – iPhone SE váží jen 113 gramů, což je v porovnání například s iPhonem 8 Plus, který váží 202 gramů, opravdu zanedbatelné. Zapomenout bychom neměli ani na parádní operační systém iOS, který v telefonu běží.

A to nejlepší? Cena. Alza jej nyní prodává ve verzi 32 GB a všech barvách za velmi příjemných 7777 korun, což dělá z iPhonu SE suverénně nejdostupnější jablečný telefon na trhu. Dalo by se tedy říci, že za nízkou cenu dostanete zatraceně hodně muziky. iPhone SE totiž rozhodně do starého železa nepatří a dalších pár let vám udělá parádní službu. 

iphone se fb

Dnes nejčtenější

.