Zavřít reklamu

Technologie ARKit, kterou cupertinská společnost představila teprve v loňském roce na vývojářské konferenci WWDC, mění způsoby interakce, dokonce zasahuje i do natolik specifické oblasti, jako jsou vizitky.

Vývojář iOS a ARKit jménem Oscar Falmer se na Twitteru pochlubil svým nejnovějším konceptem AR vizitky, která vypadá úžasně. Falmer pomocí ARKit 2.0 s funkcí image tracking vytvořil vizitku se všemi kontaktními informacemi, webovou stránkou, účty na sociálních sítích a dalšími informacemi pro digitální interakce.

Podívejte se sami, jak AR vizitka vypadá:

Apple v letošním roce na konferenci WWDC odhalil druhou verzi technologie, tedy ARKit 2.0, a tak aktualizace největší AR platformy na světě přinesla snadno sdílený souborový systém, vylepšené sledování tváře, realističtější rendering, detekci 3D objektů a sdílení zkušeností.

Neuvěřitelné věci

Jak tedy můžete sami vidět, s ARKitem se dají dělat skutečně povedené věci a je jen na samotných vývojářích, kam dokáží tuto platformu dostat. Jasné však je, že jí Apple velmi věří. Už minulý rok totiž nešetřil optimismem při jeho představování, což podtrhl i sám Tim Cook v několika rozhovorech, ve kterých řekl mimo jiné ho, že je z ARKitu tak nadšený, že by nejraději křičel štěstím. Už podle těchto slov tak bylo víceméně jasné, že se Apple na rozvoj této platformy zaměří a do budoucna jí zdokonalí.

AR vizitka fb

Dnes nejčtenější

.