Zavřít reklamu

I CEO nejhodnotnější společnosti na světě musí občas vypnout. Tim Cook strávil víkend v Amsterdamu, kde, podle svého tweetu, prozkoumával bohatou historii a tvůrčí energii tohoto města. Během pobytu mu dělal společnost historik Koen Klejn a iPhone fotografka Annet de Graaf.

Cook v Amstru

Poslední jmenovaná je známá fotografka, jejíž značka Snap the City je populárním zdrojem obrázků Amserdamu a života kolem něj. Veškeré své snímky pořizuje na iPhone, u kterého si nemůže vynachválit čistotu fotografií.

„Způsob, jakým iPhone fotografuje, je neuvěřitelně čistý. Ulicemi Amsterdamu se s iPhonem toulám už zhruba 9 let a nikdy jsem nepoužila jiný fotoaparát. Amsterdam je plný příběhů, je jako zázračná kniha, jejiž stránky a tajemství odhaluji objektivem,“ nechala se fotografka slyšet.

Podívejte se na pár skvělých fotografií:

Nedávno na svém webu představila fotografickou knihu Morning Amsterdam!, která obsahuje snímky pořízené pouze iPhony 7 Plus a 8 Plus.

CEO Applu si víkend zřejmě opravdu užil. V Amsterdamu navštívil muzeum Van Gogha, kde mu odborného průvodce dělal profesor Louisa van Tilborgha, který je tamním odborníkem na Van Gogha. Od muzea to měl k hotelu Cook pouze kousek, neboť přespával v místním hotelu Conservatorium.

Cook v Amstru-fb

Dnes nejčtenější

.