Zavřít reklamu

Stále není jasné, jaké plány má Apple se svou vlastní televizní službou. Nedávné události ale mohou prozrazovat, že se zřejmě chystá něco velkého. Čerstvým příkladem může být uzavření dlouholeté spolupráce s Oprah Winfrey, která je bez debat schopná zajistit Applu diváky po celém světě.

Apple jakožto televizní služba bude v budoucnu zřejmě velkým tématem. Zahraniční technologické zpravodajství Recode nám načrtlo možné cesty, kterými by se Apple mohl v tomto odvětví vydat. V Recode se domnívají, že by společnost mohla zpřístupnit zákazníkům televizní aplikace pro iOS a tvOS zcela zdarma. Podobnou ideu měli nedávno i v agentuře Bloomberg, kde si ale nemyslí, že by Apple rád něco nabízel zdarma.

Další myšlenka spočívá v zahrnutí několika služeb do jednoho předplatného. Za měsíční poplatek by tak zákazník k videoobsahu Apple TV mohl získat například Apple Music. Závěr zprávy zpravodajství Recode odkazuje na rozhovor jistého ředitele televize, který prý hovořil se zástupci Applu. Podle jeho tvrzení se společnost údajně zamýšlí nad vypuštěním vlastní samostatné předplatitelské televizní služby, která by měla být přímým konkurentem Netflixu. Zajímavá je jistě informace, dle které by měla být služba levnější než Netflix, jehož měsíční předplatné činí 11 dolarů.

Všechny možnosti by byly jistě velice zajímavým řešením. Jak to nakonec dopadne bychom se mohli údajně dovědět na jaře příštího roku.

Netflix logo

Dnes nejčtenější

.