Zavřít reklamu

Přestože jsou trackpady na MacBoocích velmi dobře zpracované a počítač s nimi lze ovládat opravdu parádně, mnoho lidí dává stále přednost klasickým myškám. I tu má sice Apple ve svém portfoliu, hned při prvním pohledu na ní však poznáte, že je od konkurence velmi odlišná, kvůli čemuž samozřejmě nemusí mnohým úplně vyhovovat. Na trhu se ale dá naštěstí sehnat plno dalších alternativ, se kterými si práci na Macu usnadníte. Jednou z nich je i Logitech MX Master 2S. 

MX Master 2S od Logitechu je skutečně bezdrátovým high-end modelem této společnosti, který ocení i ti nejnáročnější uživatelé.

Hlavní zbraní této myši je funkce Logitech Flow, která umožňuje ovládání více počítačů zároveň pomocí jedné jediné myšky. Přepínání mezi počítači je velmi jednoduché, jelikož k němu stačí pouhé přejetí kurzorem k okraji obrazovky. Tato spolupráce navíc funguje skvěle i při kombinaci macOS + Windows.

Díky Logitech Flow posunete ovládání svých počítačů na zcela novou úroveň i díky možnosti přenášet mezi nimi jednoduše text, obrázky a soubory. Jediné, co je potřeba udělat, je na jednom počítači zvolit klasickou možnost “kopírovat” a na druhém naopak “vložit”. O vše ostatní se už postará software sám. Vám díky tomu odpadne otravné přeposílání různých věcí skrze přílohy emailů či kopírování přes flash disky, což se za zábavu též označit nedá. 

Možnosti z předchozích řádků zní téměř neuvěřitelně, že? Jejich nastavení je přesto velmi snadné a zvládne jej skutečně každý. Po koupi myši totiž stačí jednoduše stáhnout software do svých počítačů, spárovat s nimi myš a přesvědčit se, zda jsou počítače připojeny ke stejné Wi-Fi nebo Ethernetu. Právě internet totiž myš využívá ke sdílení. 

Těšit se můžete i na špičkový senzor, který zaznamená i ten nejmenší pohyb myši po podložce. Zajímavé je, že ta může být takřka z jakéhokoliv materiálu. Problémy totiž myši nenadělá například ani lesklé sklo, se kterým může mít konkurence solidní problémy.

Při pohledu na obrázky z galerie vám musí být jasné i to, že je myš skvěle anatomicky tvarovaná, díky čemuž je práce s ní velmi příjemná i po celém dnu. Za zmínku pak stojí rozhodně i její parádní výdrž, který dosahuje při plném nabití až 70 dní. Pokud byste však přeci jen myš dokázali vybít, na celý den provozu vám ji stačí strčit do nabíječky (nabijí se přes microUSB konektor), počkat 3 minuty a voilà, vaší práci nestojí nic v cestě minimálně po celý den. 

Stejnou akci jsme vám nabídli již minulý pátek. Jelikož se však po myších jen zaprášilo, rozhodla se Alza pár z vás ještě potěšit a slevový kód navýšila o dalších 20 použití. Pokud jste tedy myš nestihli koupit, ale slevu byste přivítali, opět použijte kód LSALOGIMX2S a sleva 500 korun vám bude odečtena. Kód je funkční pro 20 použití, takže s nákupem neváhejte. Kompletní znění podmínek této akce naleznete zde.

Logitech_MX_Master_2S

Dnes nejčtenější

.