Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jednoznačně nejlepším ochranným prvkem pro Váš iPhone je Tvrzené sklo. Tvrzené sklo na iPhone je 7x odolnější než ochranná fólie, která si svou největší dobu slávy užila. Pokud se tedy rozhodujete, čím ochránit displej iPhonu, Tvrzené sklo je jasná volba…

Které Tvrzené sklo na iPhone je nejlepší?

Nejlepší Tvrzená skla nesou označení 3D a disponují zaoblenými kraji, které pak pokrývají kompletně celý displej. Oproti klasickým Tvrzeným sklům se 3D Tvrzená skla i mnohem snáze aplikují a nedochází tak snadno k odštípnutí hran. 3D Tvrzená skla pokrývají kompletně celý povrch displeje, dokáží tak zakrýt i dříve vzniklé škrábance či praskliny v nezobrazovací části displeje. 3D Tvrzená skla dosahují odolnosti 9H.

Zaoblené Tvrzené sklo na iPhone

Další velkou výhodou 3D Tvrzených skel je design. Vypadají stejně jako displej, takže kromě malinko zapadlého domovského tlačítka skoro ani nepoznáte, že je na displeji nalepeno nějaké ochranné sklo. Po nalepení skla na displej samozřejmě nedochází k žádnému omezení funkcí. Proximity senzor funguje perfektně, přední kamera také. Navíc sklo nesnižuje citlivost doteku, takže iPhone můžete ovládat stále stejně pohodlně, jako doposud.

Proč používat 3D Tvrzené sklo na ochranu displeje?

iPhone používáme víceméně neustále na k práci, zábavě, komunikaci s přáteli, nebo na zachycení snímků z každodenního života. Čím častěji iPhone používáme, tím větší riziko poškození displeje hrozí. Pokud ale opratříte displej ochranným sklem, skoro se nemusíte o poškození displeje obávat. Tvrzené sklo chrání povrch displeje proti poškrábání, nebo při pádu z přiměřené výšky. Pokud Vám iPhone spadne na zem, dojde ve většině případů maximálně k poškození 3D Tvrzeného skla a displej zůstane bez poškození. Je pak mnohem lepší vyměnit pouze Tvrzené sklo než celý displej.

Zaoblené Tvrzené sklo na iPhone Praha

Výměna displeje na iPhonu se pohybuje již v řádu tisíců, kdežto výměna Tvrzeného skla pouze v řádu stovek korun. Pokud si budete chtít vyměnit displej na iPhonu, můžete si přečíst náš starší článek na téma, kde si nechat vyměnit displej iPhonu v Praze na počkání.

Kde 3D Tvrzené sklo zakoupit? Bude mi sklo i nalepeno?

3D Tvrzené sklo můžete zakoupit v obchodě Tvrzenýsklo.cz, kde naleznete široký sortiment nejen Tvrzených skel, ale i ochranných krytů, řemínků na Apple Watch či bezdrátových nabíječek. Kamenná prodejna obchodu se nachází na adrese: Ostrovského 32, Praha 5 – Přibližně 250 metrů od stanice Metra B – Anděl. Parkování je možné přibližně 30 metrů od prodejny. Jakékoliv zakoupené Tvrzené sklo z nabídky Vám bude zdarma na telefon aplikováno. :)

iPhone Servis Praha Tvrzenýsklo

3D Tvrzená skla na iPhone (PREMIUM) můžete zakoupit prostřednictvím tohoto odkazu za 479 korun!

Navíc je pro čtenáře magazínu Letem Světem Applem připravený speciální slevový kód LSA, díky kterému získají čtenáři 20% slevu na celou objednávku. Slevový kód je možné uplatnit v prvním kroku nákupního košíku.

Tvrzené sklo - iPhone - Příslušenství - LSA
tvrzeny sklo FB 4

Dnes nejčtenější

.