Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Security Robt
Chcete se přesvědčit, zda se skutečně můžete cítit v bezpečí? Aplikace Security Robot vám k tomu pomůže. Umožní vám po dobu 24 i více hodin pořizovat záznam vybraného místa.

[appbox appstore id576776230 oldprice=“299Kč“]

Phone Drive
Aplikace Phone Drive promění vaše iOS zařízení v přenosný bezdrátový flash disk. Umožní vám ukládat, prohlížet a spravovat soubory všech možných typů, a přenášet je na Mac nebo PC přes WiFi připojení.

[appbox appstore id431033044 oldprice=“59Kč“]

Voice Record – Memos
Pořizujete si často hlasové záznamy? Nahráváte si přednášky, diskuse, dáváte přednost hlasovému zadávání poznámek před jejich psaním? Vyzkoušejte multifunkční, jednoduše použitelnou aplikaci pro záznam hlasu Voice Record.

[appbox appstore id1255345358 oldprice=“119Kč“]

Epica 2 Pro
Epica 2 Pro je druhá generace populární fotografické aplikace. Nabízí plno nových efektů a dalších funkcí. Aplikace je bez reklam, vodoznaku a nabízí sdílení na sociálních sítích i do cloudových služeb.

[appbox appstore id922863739 oldprice=“59Kč“]

C-Time
Váš čas je vzácný. C-Time je aplikace, která vám pomůže získat přehled o tom, kolik času trávíte na nejrůznějších místech. Aplikace nabízí automatický start i ukončení, možnost úprav a exportu.

[appbox appstore id553940406 oldprice=“149Kč“]

Astronoidz
Milujete vesmírné arkádové střílečky? Pak vás určitě nadchne hra Astronoidz pro iOS. Vaším úkolem bude nejen přežít uprostřed vesmíru, ale také prostřílet si svou cestu k vítězství skrz asteroidy a nepřátele.

[appbox appstore id1282764423 oldprice=“89Kč“]

Block vs. Block
Kdo by nemiloval hry ve stylu legendárního Tetrisu? Aplikací tohoto typu není nikdy dost. Ne všechny jsou ale zábavné, kvalitní a dobře vypadající. Block vs. Block vás určitě bude bavit. V nabídce má šestnáct rozdílných tvarů a čtyři různé speciální položky, ovládání hry je jednoduché a uživatelské rozhraní příjemné na pohled.

[appbox appstore id500909640 oldprice=“149Kč“]

Cardinal Land
Cardinal Land je originální geometrická puzzle hra se vzdělávacím záměrem. Vaším úkolem je spojit barevné kusy odlišných tvarů do zvířecích obrázků. Ale musíte si pospíšit, jelikož pokud chcete získat všechny hvězdy, tak musíte dokončit úkol do 30 sekund. Ze začátku to vypadá opravdu jednoduše, ale s rostoucí úrovní uvidíte sami.. Cardinal Land nabízí sedm kontinentů a více než 80 unikátních levelů s krásnými zvířaty a další levely budou přibývat.

[appbox appstore id1063165813 oldprice=“29Kč“]

iOS APPS 29917

Dnes nejčtenější

.