Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

EXIF Viewer by Fluntro
EXIF Viewer je užitečná aplikace nejen pro profesionální fotografy. Umožní vám odstranit z vašich fotografií EXIF metadata, nebo je naopak zobrazit. Aplikace funguje napříč iOS zařízeními.

[appbox appstore id944118456 oldprice=“89Kč“]

Week Calendar Widget
S aplikací Week Cal Widget už nepotřebujete odemykat svůj iPhone pokaždé, když chcete zkontrolovat události ve vašem kalendáři. Díky widgetu se vám veškeré záznamy budou zobrazovat přímo v Oznamovacím centru.

[appbox appstore id1048513780 oldprice=“59Kč“]

TextVideo
TextVideo vám přináší snadnou cestu, jak přidávat do vašich videí text. Díky této aplikaci může být text různě zdeformovaný, přetočený či animovaný. TextVideo nabízí stovky různých fontů, efektů a velké množství podkresové hudby. Aplikace vám také nabízí základní editační funkce pro vaše videa.

[appbox appstore id947689845 oldprice=“89Kč“]

Sleep Watch by Bodymatter
Aplikace Sleep Watch by Bodymatter vám umožní snadný a pohodlný monitoring spánku prostřednictvím vašich Apple Watch. Stačí si před spaním nasadit hodinky a po probuzení dostanete přehled všech potřebných dat. Aplikaci lze používat i čistě na iOS zařízení.

[appbox appstore id1138066420 oldprice=“89Kč“]

Portal Walk
Portal Walk je zábavná iOS adventura a plošinovka, jejímž hlavním hrdinou je postavička jménem Eugene. Eugene uvízl mezi dvěma různými světy a snaží se najít cestu zpět domů. Pomůžete mu?

[appbox appstore id1208499943 oldprice=“29Kč“]

Cubes: brain teaser
Cubes: brain teaser je jednoduchá, ale vysoce návyková a velice zábavná puzzle hra pro iOS. Vaším úkolem bude sestavit daný vzor pohybováním kostek po ploše. Sestavit můžete až 127 jedinečných obrázků.

[appbox appstore id1195780835 oldprice=“29Kč“]

Drop Flop!
Vyzkoušejte své reflexy a hbitost vašich vlastní prstů s hrou Drop Flop! pro iOS. Klepnutím na displej upustíte kuličku, dalším poklepáním ji musíte opět chytit. Jak vysokého skóre dosáhnete?

[appbox appstore id1086399201 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 121

Dnes nejčtenější

.